USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські «європейці» обдарували на Великдень дітей-сиріт із Володимир-Волинської спецшколи

22 Квітня 2009 10:28
На третій день Великодня, 21 квітня, з добродійною акцією «Світле свято Пасхи» до Володимир-Волинської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату  І-ІІІ ступеня «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» завітала голова Волинської обласної організації Європейської партії України Олена Голєва. Про це інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням прес-служби Волинської обласної організації Європейської партії України, у рамках зустрічі дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківської опіки, подарували новий одяг та солодощі.
 
«Ми розуміємо, що це найменше, що можна зробити для дітей, котрі залишилися без батьківської опіки, любові та турботи. З великим бажанням хочемо хоч чимось їм допомогти, привітати з святом Воскресіння Христового. Ми приєднуємось до цієї великої і благої справи, приєднуємося до тих, хто піклується про наше майбутнє, – про дітей», – зазначила у вітальному виступі голова обласної партійної організації Олена Голєва.
 
До речі, це не перша благодійна акція, яку проводить Волинська обласна організація Європейської партії України. Ще в  грудні минулого року  на Волині за підтримки політичної сили, котру очолює народний депутат Микола Катеринчук, пройшов відбірковий тур фестивалю «Талановиті діти України». У ньому взяли участь майже 60 юних учасників: діти-сироти, діти з неповних та малозабезпечених сімей, вихованці інтернатів. 16 переможців відбіркового туру представляли нашу область на Всеукраїнському фестивалі «Талановиті діти України». А до Дня Святого Миколая було проведено благодійну акцію для дітей-сиріт загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів №5 міста Луцька з святковою вечерею.
 
«Волинська обласна організація Європейської партії України і надалі планує підтримувати дітей-сиріт, інвалідів, дітей із малозабезпечених та неповних сімей», – наголосила Олена Голєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Квітня 2009 22:19
МОЛОДЦІ!!! Приємно поглянути на нову голову партії. А то така велика пика була- Вікторов. На фото не вміщався. Сподіваємось виключили його з партії за те, що вїзд на кладовище платним зробив. Черновецький 10 грн за вїзд, а наш начальник кладовища Вікторов аж 28 захотів.Як Європейській партії з таким гарним лідером Катеринчуком спало на думку такого свина на голову призначити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus