USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мужньо захищають Батьківщину: волинській бригаді тероборони виповнилося п'ять років

27 Червня 2023 09:45
Сьогодні Волинська бригада тероборони відзначає п’ять років із дня заснування. 27 червня 2018-го – саме з цієї дати почала писатися історія 100 окремої бригади ТрО.

Про це інформують на сторінці бригади у Фейсбуці.

Незадовго до широкомасштабного вторгнення рф бригада стала на шлях розгортання.

Протягом року тероборонівці виконували завдання на українсько-білоруському кордоні, протяжність якого в межах Волинської області, нагадаємо, складає 215 км. Бійці бригади спорудили без жодного перебільшення унікальну систему фортифікаційних споруд та інженерних загороджень. І дуже ймовірно, що саме це стало одним із чинників, які стримали озвірілого кремлівського диктатора та його вусатого поплічника від нападу на Україну з волинського напрямку.

Читати ще: Фельдшери, водії, кухарі: 100 бригада тероборони шукає працівників

«На початку березня та на початку квітня нинішнього року наші підрозділи приступили до виконання бойових завдань на сході України. Де Волинська бригада тероборони нині й перебуває у повному складі.

Дізнавшись, що на позиції зайшли підрозділи «свіженької» бригади, ворог з усіх сил взявся нас «кошмарити». Обстріли та штурми могли безперерво тривати впродовж кількох діб – окупанти наївно сподівалися, що у волинських тероборонівців затремтять колінця...

Ми все витримали, міцно вгризлися тепер уже в ґрунти Донбасу – і дуже потужно зацідили ворогу у відповідь! – Тепер при згадці про волинських тероборонівців колінця тремтять в окупантів!

На жаль, щоденна боротьба і перемоги даються нам дуже дорогою ціною. Ціною життів кращих бійців нашої бригади. Ім’я кожного полеглого побратима назавжди вписане в історію 100 обр ТрО. І сьогодні ми насамперед схиляємо голови, вшановуючи тих, хто з честю та славою повернувся з війни на щиті і вже спостерігає за наближенням нашої Перемоги з небес.

Пам’ять про полеглих побратимів та обов’язок перед Батьківщиною кличуть нас вперед. Волинська бригади тероборони, як невід’ємна складова ЗСУ, продовжуватиме боротьбу до повного звільнення України в кордонах 1991 року, визнаних усім цивілізованим світом. Тримаємо стрій – Перемога буде за нами!» – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus