USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У 100-й бригаді тероборони служить колишній сільський голова, який воював в АТО

9 Червня 2023 19:50
Боєць Волинської бригади тероборони пан Юрій має позивний Шеф. Адже після участі в АТО у 2014-2015 роках односельці обрали чоловіка сільським головою. На відповідальній посаді Юрій Миколайович відпрацював повну п’ятирічну каденцію.

Про це пишуть на сторінці 100-ї бригади ТрО у Фейсбуці.

Їхня сільрада об’єднувала чотири села, в яких загалом проживало 10 атовців. 24 лютого 2022 року усі десятеро (плюс ще два чоловіки, які не мали досвіду участі у бойових діях) разом прийшли до військкомату, аби знову стати на захист Батьківщини.

Читати ще: Із будівельників перекваліфікувався в стрільці: у волинській теробороні служить боєць із позивним Мазда

Шеф має велику родину – дружину, сина, який нині також захищає Україну, двох доньок та чотирирічного онука Давида.

Юрій Миколайович не має жодних сумнівів щодо того, чим закінчиться ця війна: «Тільки Україна! Тільки Перемога!».

Як ми писали раніше, у 100-ій бригаді тероборони служить військовий-футболіст із позивним Протас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Для шефа Показати IP 9 Червня 2023 20:18
Велика хвала та повага такому голові. Приклад для голів,старост шацького району,, а не запихати дірки ,аби тільки не свої.
До попереднього коме Показати IP 9 Червня 2023 22:52
У Шацькому районі Кусько спочатку запхав свого синочка у військомат, а як тільки його направили на навчання швидко знайшов як відмазати. І вже знову в селищній раді. І це можна подумати не з допомогою влади? Ін син спокійно їздить за кордон. РОЗГОЛОС преси тільки допоможе.
Ківерчанин Показати IP 9 Червня 2023 23:27
Юра- приклад, дійсно людина з великої букви. Його колеги повинні брати приклад, а держслужбовці в обовязковому порядку повинні пройти через ЗСУ, а то прикро дивитися як молоді, пихаті , здорові хлопці сидять в кабінетах, перекладають папірці, їздять на авто службовому і вчать як нам жити
Кореспондент Показати IP 9 Червня 2023 23:30
На постах в Ківерцях рік часу стояли чоловіки, сини, родичі дерслужбовців, які займають посади в органах влади, ще безкоштовно їх кормили, хоча живуть поряд, а прості хлопці пішли на СХІД
Ківерчанин Показати IP 9 Червня 2023 23:31
Шановна, поважна, авторитетна людина. Приклад для держслужбовців, які сидять в кабінетах, перекладають папірці, вчать як нам жити. Юра- хай Бог тебе і твою родину береже.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus