USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянам прооперують хребет та суглоб за бюджетні кошти

17 Квітня 2015 14:28
Вчительці із Волині, яка має 50 років трудового стажу, терміново необхідна дороговартісна операція із протезування кульшового суглобу. Окрім того, гроші на проведення операції на хребті потребує й мешканець села Іваничі Михайло Гелета.

Із відповідними запитами під час третього пленарного засідання 34-ї сесії Волинської обласної ради шостого скликання 16 квітня виступили депутати Олексій Приходько та Світлана Вакулка.

Зі слів Олексія Приходька, до нього, як до обранця громади, звернулася мешканка селища Любешів Лариса Домаш, яка понад півсотні років пропрацювала на посаді вчителя. Жінка просить волинських депутатів допомогти їй зібрати 70 тисяч гривень на операцію із протезування лівого кульшового суглобу, мотивуючи це тим, що самостійно звичайному педагогу назбирати таку суму – неможливо. Тож народні обранці вирішили задовольнити таке прохання і надати вчительці хоча б частину коштів на операцію.

Також кошти з обласної «скарбнички» на проведення операції на хребті отримає й мешканець села Іваничі Михайло Гелета. Так, до Світлани Вакулки, як до обранця громади, звернувся мешканець села Іваничі Михайло Гелета з проханням посприяти наданню матеріальної допомоги задля проведення операції на хребті. «Зазначимо, що хірургічне втручання такого плану доцільно проводити протягом 4 років після травмування. Давайте не позбавляти людину надії, якщо це у наших силах», - звернулась депутат до колег. Ті, своєю чергою, ініціативу підтримали, викроївши на лікування волинянина 10 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus