USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Волинського Героя посмертно нагородили відзнакою «Хрест Хоробрих»

25 Січня 2024 18:19
Сьогодні під час засідання виконавчого комітету Маневицької селищної ради, сім’ї загиблого воїна Володимира Степашука вручили почесний нагрудний знак від Головнокомандувача ЗCУ Валерія Залужного «Хрест Хоробрих» та посвідчення з особистим підписом генерала.

Про це повідомляє Маневицька селищна рада.

Заслужену високу відзнаку передали заступник командира об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» Валерій Юзва та заступник начальника кадрового забезпечення Віктор Чухрій. Під час врученння був присутній начальник відділення поліції № 1 (с. Маневичі) Сергій Назарук та колеги загиблого Героя.

Подяку Маневицького селищного голови за виховання щирого патріота, достойного сина України, вручив батькам очільник громади Олександр Гаврилюк.

Майор поліції Володимир Степашук мужньо боронив рідну землю та загинув 13 вересня 2023 року, виконуючи бойове завдання на Донеччині. Нещодавно наказом Національної поліції України бійцю присвоєно спеціальне звання майор поліції (посмертно).
Нагрудним знаком «Хрест хоробрих» нагороджуються військовослужбовці та працівники Збройних Сил України за героїчний вчинок, пов’язаний з ризиком для життя (здоров’я) під час участі у бойових діях об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операціях з підтримання миру та безпеки.

Хвилиною мовчання присутні у залі вшанували пам’ять наших земляків та усіх українських бійців, які поклали своє життя за Батьківщину. Також голова громади та військові побратими відвідали могилу воїна і поклали квіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus