USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинського правоохоронця упіймали на хабарі

14 Січня 2015 09:21
Правоохоронець Державної пенітенціарної служби на Волині вимагав неправомірну вигоду від засудженого.

Річ у тім, що засуджений був позбавлений волі з іспитовим терміном та забороною виїжджати за межі України. Проте він неодноразово здійснював поїздки за кордон. На цьому правоохоронець вирішив незаконно збагатитись та пред’явив засудженому вимогу надавати йому винагороду у сумі 100 доларів США за кожен такий виїзд, - повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

Так, слідчі прокуратури Волинської області спільно із оперативними працівниками обласного Управління СБУ 12 січня цього року під час одержання неправомірної вигоди спіймали на гарячому посадовця одного із районних підрозділів кримінально-виконавчої інспекції Державної пенітенціарної служби України.

Встановили, що цей правоохоронець, довідавшись, що засуджений до позбавлення волі з іспитовим терміном та забороною виїжджати за межі України чоловік неодноразово здійснював поїздки за кордон, вирішив незаконно збагатитись та пред’явив засудженому вимогу надавати йому винагороду у сумі 100 доларів США за кожен такий виїзд. Відразу ж після одержання чергової частини винагороди посадовця затримали.

Загалом, завдяки таким злочинним діям чоловіку вдалося збагатитись лише на суму, еквівалентну 330 доларам США.

На підставі усіх зібраних доказів правоохоронцю уже повідомили про підозру у вчиненні злочину. Вирішуються питання щодо обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Нині у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, процесуальне керівництво яким здійснюється галузевим підрозділом прокуратури області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Все добре Показати IP 14 Січня 2015 10:57
Напишіть прізвище і посаду а ще звання і нехай люди плюють в його бік
Анонім до Все добре Показати IP 14 Січня 2015 11:37
Кожного дня в ЗМІ , як правило, описані випадки порушення закону саме правоохоронцями, то скоєння ДТП в нетверезому стані, то вимагання і отримання хабарів, то незаконне полювання, то інші злочинні дії... Виходячи із такої ситуації, а також враховуючи вашу вимогу щодо бажання плюнути в бік правоохоронця-порушника, існує великий ризик перетворитися у верблюда, бо, на жаль, сьогодні плювати прийдеться в кожного другого з їх складу, помилки не буде.
Капець Показати IP 14 Січня 2015 11:21
Як ви уже набридли з своєю активною псевдобородьбою з корупцією! Ах спіймали злочинця, що взяв хабара в загальній сумі аж триста доларів і розтрубили про це на весь світ, щоб такі "розумні" як "Все добре" втішались з того і плювались, а ті хто бере по триста тисяч під шумок собі і далі спокійно продовжували брати. Тьфу!
7557 до Капець Показати IP 14 Січня 2015 11:42
цікаво, а тому засудженому яка міра покарання? Він все ж таки порушив, чи заради того, що здав інформацію "дав на лапу" вищостоящому???????
..здєц до Капець Показати IP 14 Січня 2015 12:01
Треба було прикрити тєрпілу а не доїти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus