USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинського суддю, «героя» ДТП, позбавили прав

20 Травня 2015 23:09
Суддю Господарського суду Волинської області Петра Слободяна усе ж визнали винним у скоєнні ДТП, коли він на джипі врізався в авто колишнього правоохоронця. Про це інформує «Під прицілом».

Навіть попри те, що сам чоловік заперечує, що він на той момент керував автівкою, суддя Луцького міськрайонного суду Михайло Квятковський постановив позбавити Петра Слободяна права керувати транспортними засобами строком на два роки.
Нагадаємо, що автопригода трапилася 3-го квітня. Тоді ж місцеві активісти виклали до мережі Інтернет відео з місця пригоди, на якому, з їхніх слів, видно, що Петро Слободян напідпитку.

На усі судові засідання Петро Слободян приходив і щоразу свідчив, що того дня він не перебував за кермом автомобіля. Чоловік пояснив це тим, що того дня погано почувався, тому за кермо на його прохання сів молодий хлопець, який ніколи не керував великогабаритним авто і не розрахував відстані між транспортними засобами.

На друге судове засідання викликали свідків, зокрема водія та пасажира автівки, з якою і зіткнувся джип Петра Слободяна, та місцевого активіста, який того вечора приїжджав на місце ДТП. До суду тоді прийшов лише активіст Олександр Лісний, який свідчив про те, що Петро Слободян нібито був напідпитку, хоча ствердити цього категорично активіст не зміг.

На заключне судове засідання по цій справі головуючий суддя Михайло Квятковський викликав лікаря Волинського обласного наркологічного диспансеру.

Зауважимо, що проходити медичне обстеження Петро Слободян тоді відмовився, мотивуючи це тим, що він був лише пасажиром, а не водієм.

Цю ж обставину підтвердила лікар-нарколог Ольга Колодько. Медик повідомила в суді, що у Петра Слободяна був високий тиск і він був досить знервованим, однак здавати аналізи на вміст алкоголю в крові відмовився, мовляв, він у той момент не керував транспортним засобом.

Після допиту лікаря-нарколога Петро Слободян продовжував запевняти суд, що він не винен у ДТП.

Крім того, сьогодні до суду прийшов і пасажир машини, з якою зіткнулося авто Петра Слободяна Дмитро Подолець.

Цей свідок вказував на те, що за кермом джипа перебував сивий чоловік віком 45-55 років, однак чи був це Петро Слободян, категорично вказати не зміг.

Тож враховуючи покази усіх свідків та судді Господарського суду Волинської області Петра Слободяна, головуючий суддя по справі Михайло Квятковський постановив визнати Петра Слободяна винним у скоєнні ДТП та позбавити його права керувати транспортними засобами строком на два роки.

Сторони по справі ще мають можливість оскаржити вирок в Апеляційному суді Волинської області, однак чи буде Петро Слободян подавати апеляцію, наразі невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
mo' Показати IP 20 Травня 2015 23:40
"ВОЛИНСЬКОГО СУДДЮ, «ГЕРОЯ» ДТП, ПОЗБАВИЛИ ПРАВ" може все-таки посвідчення водія? ;)
)))))))))))))))) до mo' Показати IP 21 Травня 2015 07:40
Читай КУпАП!!!!!!!!!!!!
вій до )))))))))))))))) Показати IP 21 Травня 2015 08:45
А.Чому його не притягнули до. Відповідальності. за воддіня в стані алкогольного спяніння як особу що відмовилася проходити. Освідчення? Бо. Для судді один закон а для всіх смердів інших?
Джон Говард Показати IP 21 Травня 2015 09:19
ст.55 кримінального кодексу України
Анонім Показати IP 21 Травня 2015 10:02
А як там суддя Апеляційного суду Василь Подоляк, у власності цього судді і його сім"ї 197 кв. кілометрів землі. Це площа п"яти Луцьків або однієї Одеси.?
стьопа до Анонім Показати IP 21 Травня 2015 11:23
як як живе поживає добро примножує і в **пі всіх має
Правдолюб до Анонім Показати IP 21 Травня 2015 12:08
Подолюк В.А. чесний, простий і правдивий суддя. Якщо ти б**аран і тільки тут тролиш, а сам нічого не досягнув, то запхай язик в ж**опу.
вв Показати IP 21 Травня 2015 15:38
А Костюкевич по справі Хитрика сказав що суддю неможна притягати до адмінвідповідальності. Ну і.
Кум Показати IP 21 Травня 2015 19:57
Великий спец Кстбкевич! А як же він судить як Законів не знає?
Чіп Показати IP 25 Травня 2015 13:03
НАЙБІЛЬШИЙ СУДДЯ-ХАБАРНИК НА ВОЛИНІ - СІВЧУК. РІДКІСНА С...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus