USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинському бійцю хочуть придбати меблі у дім

3 Січня 2016 11:18
Меблі у дім для волинського бійця Арсена Боярчука з селища Головне задумали придбати волонтери.

Так, волонтерська група, яку очолює Андрій Дем’янчук, напередодні Нового року і Різдва Христового об’їхала сім сільських рад району, у яких мешкають родини загиблих військових, важкопоранені бійці, або просто учасники АТО, які вже демобілізовані чи прийшли у відпустку.

Про це пише «День».

Родину важкопораненого Арсена Боярчука з селища Головне відвідали окремо.

Чоловік отримав складне поранення, довго лікувався, та й ще зараз має проблеми зі здоров’ям. Нещодавно Боярчуки придбали окремий дім, і придбано його волонтерськими стараннями за пожертви благодійників.

Наразі тут робиться ремонт, у якому активно допомагають добрі люди з Головного.

Власне, для лікування Арсена громада збирала кошти не один раз.

Активно збирали і продукти для українських військових, з самого Головна у зоні так званого АТО побували 18 чоловік, служать і досі.

У новому домі Боярчуків ще порожньо, потрібні меблі. Родина, яка витратила великі кошти на лікування, має з тим проблему. Тому Андрій Дем’янчук і передав Боярчукам сервант від благодійників з-за кордону, водночас,

вирішено оголосити акцію для придбання меблів родині важкопораненого бійця. Андрія у цьому підтримали і луцькі волонтери. Деталі – у самого Дем’янчука.

Головненський селищний голова Микола Демедюк розказує, що і селищна рада допомогла Боярчукам придбати дві земельні ділянки та формити їх, при цьому кошти шукала місцева влада. А родині все обійшлося безкоштовно.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало історію важкопораненого бійця з Волині.

До війська Арсен Боярчук пішов влітку минулого року. Після навчань у складі 24-ї окремої механізованої бригади його відправили на Луганщину. Він захищав село Кримське поблизу Бахмутської траси, але служба на передовій тривала всього три дні. Під час бойового завдання чоловік підірвався на ворожій розтяжці, прикривши собою товаришів, які були разом з ним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
це жах Показати IP 3 Січня 2016 10:25
щоб холопам жити по людські потрібно скалічитися або загинути.ура єто перемога
Анатоль_ до це жах Показати IP 3 Січня 2016 11:53
Я також у шоці
біда Показати IP 3 Січня 2016 17:09
100% підтримую попередні коментарі!
Анонім Показати IP 4 Січня 2016 00:52
Особисто я була вдома в цієї родини весною. Там дійсно небагато живуть. Двоє маленьких синів. Молодший вийшов нас зустрічати з соскою в роті: року ще не було. Так, Арсен не втік в Польщу, не відкосив... Півголови у чоловіка не було. Лежав паралізований спочатку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus