USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинському кіборгу вкотре намагаються врятувати руку

23 Лютого 2016 10:01
Майже 11 тисяч гривень потрібно на операцію волинському кіборгу із 80-ої бригади Андрію Луцику. Про це у мережі інформує волонтерка Наталія Попова.

З її слів, боєць приїхав до Києва на чергову операцію.

«Цього тижня йому в Інституті нейрохірургії імені Ромоданова в відділенні відновної хірургії доктор медичних наук, нейрохірург Третяк І.Б. планує вживити електостимуляційну систему для відновлення роботи нервів на лівій руці, щоб відновити її рухливість та чутливість. Операція та медикаменти будуть надані безкоштовно! Єдине - потрібно оплатити рахунок на 10 480 гривень за саму електростимуляційну систему…», - інформує волонтерка.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що кіборг з 80-ї бригади Андрій Луцик обморозив руки і ноги при захисті Донецького аеропорту.

«Наш Андрій, воїн 80-ої бригади, доброволець, отримав важкі обмороження рік тому в Донецькому аеропорту. Внаслідок обмороження в нашого Героя руки і ноги втратили чутливість та частково рухливість. Андрію діагностували хворобу Рейна, він переніс 2 операції по розблокуванню судин та видаленню ребер в декілька етапів. Ліва рука після операції (в вересні 2015р) так і не почала функціонувати. Після багатьох консультацій і консиліумів, після лікування в санаторії та реабілітації, прийняли рішення спробувати ще один метод – вживити електростимулятор…

Андрію 38 років… Має 2 дітей, хлопці (12 і 14 років), дружина працює в дитячому садочку. Пішов на війну добровольцем 27 серпня минулого року у 80-ту бригаду (3 батальйон). Гаубічна батарея. Пройшов Ласточкино, Піски, Водяне. З 27 грудня по 27 січня захисник Донецького аеропорту», – пише Соколова.

Усі небайдужі можуть перерахувати кошти на картку «Приватбанку» № 5168 7572 6871 6919 (дружина бійця Луцик Наталія Миколаївна).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus