USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинському сержанту частково допомогли коштами на лікування

10 Грудня 2015 13:00
Відгукнувшись на повідомлення про потребу грошей на лікування волинського бійця сержанта Олександра Борщевича, благодійна організація «Благодійний фонд «Волинь-2014» перерахувала кошти на його лікування та реабілітацію. Про це повідомляє прес-служба фонду.

Нагадаємо, рідні волинського бійця Олександра Борщевича просили відгукнутися небайдужих і допомогти у реабілітації молодого воїна, який під час несення служби на посту відчув себе зле, а потім з’ясувалося, що у нього в мозку розірвалась аневризма.

Олександр Борщевич з березня 2015 брав участь в бойових діях в зоні проведення Антитерористичної операції. Три тижні тому під час чергування йому стало погано. Бійця доставили в госпіталь, а потім в Дніпропетровську лікарню з діагнозом геморрагічний інсульт. Кошти на складну операцію віднайшли волонтери.

Зараз Олександр перебуває в Львівському військовому госпіталі. Йому необхідні тривале лікування та реабілітація, а на це необхідні чималі кошти. В Олександра – двоє маленьких діток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus