USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У лучан забрали право голосувати за рішення міськради

29 Жовтня 2014 17:11
Мешканцям обласного центру запропонували доносити власні думки та скарги до народних обранців через мережу інтернет.

Про це під час засідання чергової 65-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 29 жовтня, повідомив депутат Андрій Осіпов.

Так, він запропонував, аби лучани висловлювали власні «за» і «проти» стосовно проектів рішень мерії через глобальну мережу.

Як пояснив юрист, згідно зі статутом територіальної громади Луцька, семеро лучан можуть самостійно запропонувати на розгляд депутатів абсолютно будь-який проект рішення. Утім, на сьогодні жоден із краян не використав такої можливості, оскільки люди банально не знають про власні права.

«Активність громади Луцька потрібно стимулювати. Громадян можна і потрібно залучати до державної політики. Але міська рада зобов’язана дбати, аби люди володіли інформацією щодо їхніх законних прав. У нас є досить зручні сервіси для подання електронних петицій. Зареєстрований лучанин має змогу проголосувати за той чи інший проект рішення, який повинні прийняти депутати. Це дасть можливість мерії почути громаду, не чекаючи мітингів, пікетів та протестів», - зазначив народний обранець.

Однак, депутати Луцькради не захотіли, аби лучани «мітингували» у глобальній мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2014 17:15
Однак, депутати Луцькради не захотіли, аби лучани «мітингували» у глобальній мережі ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Як і редакція ВН не хотіла, щоб про Констанкевич висловлювались в негативному руслі.)))
112 Показати IP 29 Жовтня 2014 17:44
це таке, е-пошту треба давно повідомити, як міського голови, так і заступників, і депутатів, але у ВР е-пошта давно встановлена - багато це лучанам допомогло)))
вася Показати IP 29 Жовтня 2014 18:37
і далі депутати працюють не для людей а для власних інтересів ганьба!
Месник Показати IP 29 Жовтня 2014 19:03
нам вже заткнули рота з усіх сторін!!!! не здивуюся як що, скоро коменти спочатку будуть читати наші очільники, а потім вже закідатимуть у мережу(((
112 до Месник Показати IP 29 Жовтня 2014 19:32
а ви створіть свій сайт))) і пишіть...все, що захочете, це нескладно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus