USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинському телебаченню – 20 років

1 Січня 2012 12:44
Телеканал «Нова Волинь» відзначає 20-ту річницю започаткування.

1 січня 1992 року відбувся перший ефір.

«В цей зимовий час телевізійники мали лише апаратну, кабінет й півгодини мовлення на добу, а перші гонорари віддавали на добру справу», - пише колектив ВОДТРК на офіційному сайті каналу.
Нині ж канал «Нова Волинь» – це цілодобове мовлення, 5 годин власної продукції щодня, а ще – робота ста п’ятдесяти творчих і технічних працівників.

«У дружньому колективі ми творимо для Вас, а результат нашої праці ви бачите на екрані», - зізнаються телевізійники.
Для волинського телебачення 1 січня стане двічі історичним днем. Саме у свою 20-ту річницю канал «Нова Волинь» розпочинає мовлення у цифровому форматі.
Волинське телебачення дивляться не лише у нашому регіоні, а й на Львівщині і Рівненщині, а також у сусідніх Польщі й Білорусі. Онлайн-трансляція залучила до перегляду ВТ глядачів з усього світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
дідо Показати IP 1 Січня 2012 15:15
Нафталінове телебачення ,яке ніхто не дивиться. Тільки чиновники використовують для свого особистого піару, за народний кошт. Давно пора продати, а не викидувати народні гроші на вітер, працевлаштовуючи безробітних за 1 тис гривень.
Голодранец Показати IP 1 Січня 2012 21:01
Продать дело не хитрое, всю Украину уже продали. А вот вставить другие мозги, людям, ответственным за контент, чтобы канал начал показывать действительно интересные программы, намного тяжелее. Как технический механизм канал работает неплохо, благодаря людям, получающим нищенские зарплаты. А вот ту часть творческого коллектива, которая прокладывает курс - надо гнать поганой метлой.
Василь Бродячий Показати IP 2 Січня 2012 08:14
Беззубе Волиське ТБ, факт. Хоч би якась гостра тема, чи то з правоохоронних структур, чи з психлікарні, бодай. Скільки ще свавілля в регіоні... А "Нова Волинь" нагадує радянське ТБ покрою 70-х років!
Ситий Показати IP 2 Січня 2012 09:26
До Ольги Куліш. Чому на волинському телебаченні виступають лише чиновники, розповідають про свої захмарні досягнення при голодних людях? Чому немає гострих передач з участю опонентів влади - розумних людей, спеціалістів різних галузей про плачевний стан сільського господарства, про те, що в селі незабаром ніхто не доживатиме до пенсійного віку, про знищення медицини, про занепад освіти, про те, що держава забула, що в неї є лікарі, вчителі? Де передачі про те, чому нищаться паростки місцевого самоврядування і громадянського суспільства, про свободу слова, про корупцію від прокурорів і суддів до працівника УБОЗу і затурканого сільського чиновника? Чому на телебаченні не приживаються розумні люди або, принаймні, хоч ті, які мають про щось свою думку?
-=Комуняка=- Показати IP 2 Січня 2012 10:45
За тисячу гривень не тільки там працюють, на Аверсі не вища з/п та й кругом по держустановам також. так що не треба ля-ля. Просто за ту ж саму роботу в сусідніх містах на ТБ отримують по 3000 - це вже залежить, вочевидь, від керівництва кожного каналу. Бюджет-бо такий самий у всіх мав би бути, а де діваються грошики-то робочої сили(не)відомо. От і виходить, що "Маємо те, що маємо...". Тримайтеся, може колись і на вашій вулиці буде свято, дорогі волиньтевешники)))
знаючим Показати IP 2 Січня 2012 10:50
і дідо і голодранець у свій час с...и гріли біля того "нафталінового телебачення", а нагнали звідсіля "поганой метлой", то забелькотали щось там: "не дивляться, тільки використовують", "технічний механізм "работаєт", "продати"... а чого ж тоді, грамотєї з підворітні, щороку десятки відзнак за роботи з фестивалів і конкурсів "та часть" привозить, якщо там нема що дивитись? чому щотижня київ по дві-три передачі бере на утр, який транслює їх на 107 країн світу? а втім, кому пояснювати? щеня дзявкотить, а караван... вітаю з 20-річчям, молодці, успіхів і надалі, а всякі голодранці хай нароблять собі в штанці. від злості
дідо до знаючим Показати IP 2 Січня 2012 13:39
Гроші замінюють грамотами та відзнаками, тому і робітники голодніта обдерті ходять. Показник якісного ТБ є гроші, а не датації. ВТБ не критикує владу, бо швидко навіть ту тисячу заберуть...і відкриють якийсь ресторан у приміщенні.
Читач Показати IP 2 Січня 2012 11:49
"Знаючим". Представник епохи комуністичного телебачення пишається нагородами влади за піар і брехню. Озвучена дурість автора, який сам не розуміє, що верзе. Набридло зрідка заходити і на сайт і читати представників волинської телебрехні на кшалт «Мір, Труд, Май!». Оспівувачам «еліти» влади і гаманця – ганьба!
Іван Козолуп Показати IP 2 Січня 2012 14:51
Дуже класно, що є місцеве телебачення. Та от, тільки ВТ - це державне телебачення і воно повністю відображає стан нашої держави. Древнє устаткування, мізерні зарплати, купа старих дармоїдів біля корита... А ще ж місцеві князьки - мер, губернатор, різного розливу чиновники постійно використовують цей канал для власного піару. Щодня в новинах і передачах оспівуються ці "роботяги".
лучани Показати IP 3 Січня 2012 11:12
кому воно цікаве сьогодні ВТ- пуста трата держ коштів.я не знаю людей які його дивляться. якщо його закриють ніхто цього не помітить крім тих. хто отримує там зарплату.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus