USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинську облраду розпустять?

15 Січня 2009 17:47
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк не відкидає, що з очолюваним ним представницьким органом може трапитися «тернопільський варіант». Про це повідомляє 15 січня репортер «Волинських Новин».
Керівник фракції наша Україна Сергій Слабенко у своєму виступі зазначив, що коли є сумніви у результатах голосування, то присутній на сесії депутат, щодо волевиявлення якого виникли  питання чи заперечення, може написати заяву, де вкаже, як саме голосував. І його голос секретаріат повинен долучити та врахувати у результатах голосування.
За словами пана Слабенка, депутат Микола Бащук (який, за даними системи «Рада», не голосував) написав таку заяву і вона може бути передана. Також виявилося, що голосував за звіт Миколи Романюка бютівець Карпук. Його голос теж не був врахований.
Проте голова Волиньради Анатолій Грицюк зазначив, що по питанню звіту Миколи Романюка може відбутися повторне голосування. І він проти цього не заперечує. Хоча перед цим треба зібрати голів фракцій Волинської облради й узгодити дату і час наступного сесійного засідання.
Депутат-нашоукраїнець Іван Карпомиз запитав у пана Грицюка, чи допускає він можливість повторення «тернопільського варіанту» щодо Волиньради (Тернопільску обласну раду розпустила ВР за зверненням голови ОДА – «ВН»).
Анатолій Грицюк відповів, що «все може статись». Інший депутат фракції «НУ» Ігор Гузь порадив виконавчому апарату облради шукати нову систему «Рада», аби бути впевненими у результатах голосування. «Я – за. Давайте доручимо Борису Юхимовичу (Загреві, заступнику голови облради – «ВН»)», –відповів керівник облради.
Однак робота Волинської обласної ради після завершення перерви не продовжилася, бо депутати фракції БЮТ, за винятком свого лідера Олександра Свириди, не прийшли в сесійну залу. Тому засідання фактично переноситься на невизначений термін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 15 Січня 2009 20:52
Ганьба БЮТівцям в період кризи продовжувати політичні розборки. Майже суцільне стадо баранів. Колгосп одним словом, хай пробачать селяни бо в колгоспах толку більше.
Анонім Показати IP 16 Січня 2009 19:19
Бютівці показали, що Романюк безгосподарник а його команда - політичні імпотенти. І це факт
Мандрівник Показати IP 17 Січня 2009 00:54
Для двох анонімів - чого Ви хочете від тих, хто разом з вами святкує "п'яний місяць" - від Миколая до Йордана? Місяць язичнецьких свят - від Сонцестояння і далі... І хто після цього місяця скаже, що католики, ортодокси (православні), протестанти - не більші язичники, ніж ті, кого вони знищували і знищують? Хіба не в цих "храмах Божих" збирають подать на зраду Віри, хіба не ці "пресвітери" своїми "податями" вбивають Надію, хіба своїм політичним існуванням - дружина і коханки, вони не знищують Любов?..
Анонім Показати IP 17 Січня 2009 18:10
можу добавити, що в Росії так ніхто не пиячить цілий місяць, як у нас в Україні- народу треба жити і заробляти, а не пити горілку весь січень- пора відміняти такі позорні традиції!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus