USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Коли у бійців АТО буде таке ж спорядження, як в осіб, які обшукували облраду?

15 Лютого 2017 15:52
Близько півсотні невідомих осіб сьогодні брали участь в обшуку Волинської облради. При чому, 20 з них були у спорядженні, про яке бійці АТО на сході можуть лише мріяти.

Про це у Фейсбук написав голова фракції «УКРОП» у Луцькій міськраді Ігор Поліщук.

Зі слів депутата, викликає питання те, для чого 50 людей прибули для того, щоб вилучити у обласній раді 2 документи, які є у вільному доступі. Ігор Поліщук зазначає, що з таким завданням могли б впоратися і двоє слідчих.

«Це один з тих правоохоронців, що забезпечували обшук у Волинській облраді. Таких правоохоронців було близько 20. Думаю не варто розповідати, скільки коштує його спорядження. Було ще близько 30 осіб у цивільному.

У зв'язку з цим є питання:

1. Коли бійці на сході матимуть таке ж спорядження як і ці «правоохоронці»?

2.Навіщо 50 чоловік, частина з яких прибула з інших регіонів, в оплачений платниками податків час, прибули для того, щоб вилучити 2 документи - рішення сесії і протокол, які є у вільному доступі? З цим завданням успішно впорались би двоє слідчих», - йдеться у дописі Ігоря Поліщука.
Як повідомлялося, сьогодні близько 12 години невідомі особи увійшли в будівлі Волинської облради, та зайняли усі поверхи в приміщенні.

Згодом стало відомо, що порушено кримінальну справу проти посадовців Державної служби геології та надр України. А у Волинську облраду люди з автоматами прийшли, щоб взяти оригінали сесійних рішень, що стосуються КП «Волиньприродресурс». Хоча, як відомо, ці рішення не мають конфіденційного характеру і знаходяться у відкритому доступі на сайті облради.

Своєю чергою, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця зазначив, що обшуки у приміщенні облради і присутність представників Генеральної прокуратури у її стінах. З його слів, це вигідно тим, хто покриває нелегальний видобуток бурштину і не лише на Волині.

А як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, обшуки в обласній раді відбуваються з подачі губернатора Волинської області Володимира Гунчика. Який, вочевидь, діяв за вказівкою з Банкової.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Даздрапєрма Показати IP 15 Лютого 2017 16:53
Для того, щоб показати, хто в хаті ТАТО. Ось для чого. Бє-пє-пє проти Трави від метеоризму.
Народна довіра Показати IP 15 Лютого 2017 17:03
Коли бійці на сході матимуть таке ж спорядження як і ці «правоохоронці»?!!!!!!!
ВВ Показати IP 15 Лютого 2017 17:21
Ну сказати прямо, це просто що Волинські чиновники вирішили піджати все під себе, а Київські, в яких руках влада - проти. Тільки один + з наших, це "майбутній міліард" в бюджет. Я за наших)
Lutsk до ВВ Показати IP 15 Лютого 2017 18:21
І я за наших )))
А Показати IP 15 Лютого 2017 18:23
АТО могло бути закінчена в 2014. І перестаньте вішати лапшу на вуха людям. Вже набридло.
луцькк Показати IP 15 Лютого 2017 18:54
менти рулять...так само та війна нікому непотрібна..ми вже і так в повній жопі...америкоси нас спасуть...
До А Показати IP 15 Лютого 2017 23:46
Якби ато закінчилось у 2014 році то у 2017 році і не можна булоб списувати колосальний обороний бюджет на ато і на відновлення лугандона,ці гроші перевірити це не підсилу навіть СС і гестапо.У 2014 році посвідчень і преображений видано десь 3000 то станом на 1 березня 2017 року видано посвідчень близько 300 000.Де ще простий смертний легко і просто отримає посвідченя за ато і почне преображениє тіпа я воював ви мені всі должни по жизні по понятиях, так що нехай ато продовжується........
саса Показати IP 16 Лютого 2017 19:55
Волонтери на армію і прості люди збирають макарони і труси,а під...си у владі з жиру бісяться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus