USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Волинських демобілізованих кличуть на навчання у КПІ

18 Листопада 2015 23:15
Демобілізованих бійців ЗСУ та добровольчих батальйонів, які в наступному році бажають вступити до Київського політехнічного університету (НТУУ «КПІ») на заочну форму навчання чи стаціонар, запрошують на безкоштовні підготовчі курси.

Про це у Фейсбуці повідомив волонтер Максим Ляшенко.

«Якщо Ви бажаєте у наступному році вступити до Київського політехнічного університету (НТУУ «КПІ») на заочну форму навчання чи стаціонар, Волонтерський батальйон КПІ спільно з Інститутом моніторингу якості освіти НТУУ КПІ організовують підготовку до вступу на перший курс у наступному році для військовослужбовців ЗСУ та інших бойових підрозділів й демобілізованих.

Навчання з математики, фізики та української мови проводиться у вечірній час чи у дистанційних групах (з можливістю консультацій у суботу). Для учасників бойових дій навчання безкоштовне. Якщо пропозиція Вас зацікавила – звертайтесь до мене у приват для отримання поглибленої інформації та організації вступу до підготовчих курсів.

Дві групи демобілізованих учасників бойових дій вже вчаться на першому курсі заочної форми навчання», - йдеться у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Листопада 2015 09:49
Итак, в КПИ стабильный недобор абитуриентов.
Вікторія до Анонім Показати IP 19 Листопада 2015 22:09
"КПІ" поважає патріотів, які захищають свою Батьківщину. Викладачі та студенти пишаються тим, що серед них є справжні герої - Учасники бойових дій на Сході України! Слава Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus