USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинських депутатів не надто хвилюють спортивні питання

14 Березня 2014 16:40
Волинські депутати не надто переймаються проблемами молоді та спорту. Таке зауваження висловила депутат облради Раїса Кучмук під час другого пленарного засідання24 позачергової сесії облради сьогодні, 14 березня.

З її слів, депутатів обласної ради більше цікавлять питання розподілу грошей, аніж проблем молоді чи розвитку спорту.

«У складі бюджетної комісії депутатів немало, а ось в комісії, яка займається проблемами сім’ї, молоді та спорту – депутатів мізер» , - зауважила вона.

Крім того, Раїса Кучмук зазначила, що «молодіжно-спортивна» комісія, хоч і має небагато членів, минулого разу навіть не зібралася у повному складі.

До слова, в складі постійної комісії з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму всього 4 депутатів: Олег Батюк, Раїса Кучмук, Валентин Кошельник та Надія Поліщук.

А ось у бюджетній комісії їх аж 12: Анатолій Грицюк, Олександр Бик, Лідія Томашевська, Андрій Тимейчук, Олександр Башкаленко, Валентин Вірковський, Ігор Гузь, Борис Загрева, Борис Клімчук, Олександр Свирида, Іван Смітюх, Олександр Хоміч.

Раїса Кучмук припустила, що, можливо, варто трохи переформатувати депутатські комісії. Мовляв, в молодіжній політиці і волинському спорті також немало проблем. Утім, всі прагнуть ділити і обговорювати бюджет. А тим часом під час сесій спортивні питання викликають бурхливі обговорення в залі.

Нагадаємо, депутати обговорювали кандидатуру керівника Вищої школи спортивної майстерності Миколи Зайченка і не продовжили з ним трудовий контракт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оля Показати IP 14 Березня 2014 18:03
І особливо у бюджетній комісії Гузь. Більше нічого казати не буду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus