USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В яких районах Волині «не потрібні» кошти для громадських робіт

24 Березня 2014 14:49
Бюджети декількох районів не передбачають коштів для оплати громадських робіт.

Про це повідомили під час оперативної наради в голови облдержадміністрації, що відбулася 24 березня.

Протягом січня-лютого цього року до участі у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру на Волині залучили 723 безробітних, з них лише 125 осіб залучили до участі в громадських роботах (у 4-х сільських радах Локачинського, по 2-х сільських радах Іваничівського, Маневицького та Ратнівського районів, Турійській селищній раді, Володимир-Волинській та Луцькій міськрадах). Про це повідомила директор обласного центру зайнятості Раїса Кучмук. Проблема полягає в тому, що для організації громадських та інших робіт тимчасового характеру у 2014 році Фондом загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття передбачено 2 мільйони 488,1 тисячі гривень, місцевими бюджетами станом на 7 березня передбачено лише 512,4 тисячі гривень. Водночас, норми закону «Про зайнятість» вимагають пропорційного фінансування. Зі слів Раїси Кучмук, норми закону повинні бути змінені.

«Ми підготували звернення 12 народним депутатам, дотичним до Волинської області, з фінансовим обґрунтуванням, що навіть у тривожний для держави період ми не зможемо обійтися без виконання громадсько-необхідних робіт. Нехай вони стосуються найбільше благоустрою, але цю норму треба передбачити, бо наші бюджети не мають можливості закласти такі кошти. На сьогодні зовсім не передбачено таких грошей в Камінь-Каширському, Рожищенському, Володимир-Волинському районних бюджетах та міському бюджеті Нововолинська», - повідомила Раїса Кучмук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1221 Показати IP 24 Березня 2014 21:25
Коли вже ця підстилка клімчукова перестане пиз**ти.Мало вкрала робітниця, з чоловіком будівельником знаним тендерним.
1221 Показати IP 24 Березня 2014 22:39
Раїсі не сподобалось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus