USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинських волонтерів нагородили в столиці

2 Грудня 2015 15:37
У Києві нагороджували волонтерів з усієї України. Премії удостоїли тих, звичайних людей, хто «робить надзвичайні речі».

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук опублікувала волонтерка Юлія Ютовець.

«30 листопада в Києві відбувся чудовий захід - «Волонтерська» премія ЄвромайданSOS - ЗВИЧАЙНІ ЛЮДИ ЯКІ РОБЛЯТЬ НАДЗВИЧАЙНІ РЕЧІ!

Цьогоріч з Луцька було номіновано трьох самооборонівців Волині, з сотні чудових людей, які щодня, незалежно від обставин, допомагають бійцям АТО та їх сім’ям. А це - Сергій Рижков, Оксана Демчинська та Яна Ковальчук. На Волинь приїхало дві відзнаки. Ось така чудова прикрашена каска та янголятко залишаться на пам’ять «Озерному вітру», щоб нагадувати про те, що ми всі переживаємо!», - пише волонтерка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
До Рижкова Показати IP 2 Грудня 2015 16:23
Чуєш,"волонтере", а кіоск із формою ще робить. На вибори ліз, аж гай шумів... Під прокуратурою совався в касці, цій гарній. Фейс попортили на вибори, але не помогло. "Надзвичайні речі" робиш, взяв зброю і в АТО, як тисячі Волинських хлопців. "Волонтер", піарщик і горлопан. Грош тобі ціна в базарний день!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus