USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинських митців відзначили стипендіями. ФОТО

1 Березня 2013 13:09
Голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук та голова Волинської обласної ради Володимир Войтович відзначили персональними стипендіями сімдесят кращих працівників культури та мистецтва.

Зустріч зі стипендіатами відбулась у стінах Волинської ОДА у Всесвітній день письменника, 1 березня.

За словами начальника управління культури і туризму ВОДАВолодимира Лисюка, вручення іменних стипендій відбувається 13 років поспіль. Цього року персональні стипендії надали народним артистам України, провідним творчим працівникам, народним художникам України, ветеранам і пенсіонерам культури, мистецтва, інформаційної галузі.




Так, з-поміж інших стипендіатами стали письменники Віктор Лазарук та Анатолій Махонюк, самодіяльний композитор Любов Мілевич, директор та художній керівник заслуженого народного ансамблю пісні і танцю України «Колос» Олександр Огороднік, актор академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, заслужений артист України Ісак Пуц, художній керівник академічного камерного оркестру «Кантабіле» обласної філармонії, народний артист України Товій Рівець, заслужений журналіст України та письменник Ігор Чуб.




Ігор Чуб, своєю чергою, подарував керівникам області свою першу книгу «Іларія. Ілюзія», яка днями вийшла друком. За словами автора, його книжка - це вистражданий плід його багаторічної журналістської творчості.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дописувач Показати IP 1 Березня 2013 13:38
Як повідомляють офіційні джерела, установу управління культури і туризму ВОДА перейменовано на управління культури ВОДА.
Дописувач Показати IP 1 Березня 2013 13:38
Як повідомляють офіційні джерела, установу управління культури і туризму ВОДА перейменовано на управління культури ВОДА.
Повстанець Показати IP 1 Березня 2013 15:24
Як відомо, більшість волинян не визнає Войтович а і його бородатих нагород.
цікавий Показати IP 2 Березня 2013 09:11
Про розмір стипендії забули написати. Така велика?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus