USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинських митців запрошують до участі у виставці-конкурсі

11 Березня 2013 08:31
До участі у виставці-конкурсі «Я - це всесвіт» зі всіх видів мистецтва запрошують митців у Луцьку.

Так, управління культури луцької міської ради та молодіжна організація «Квартира FM» ініціюють перший відбірковий тур до всеукраїнської мистецької акції «Art Now Session 2013», фінал якої відбудеться восени 2013 року.

Зокрема перший відбірковий тур організовують для волинських митців, які творять у жанрах живопису, фотографії, інсталяції, скульптури, дизайну, графіки тощо. Також до участі запрошують людей, які працюють з бісером, хенд-мейдом, декоративно-прикладним мистецтвом.

У конкурсі можуть взяти участь всі охочі волиняни.
Тема робіт повинна охоплювати концепцію «Я - це всесвіт», тобто тематика фактично необмежена. Кожен учасник може подати до 5-7 робіт.

Заявки просять надсилати на електронну адресу [email protected]
1. П.І.Б., контактні дані
2. Опис робіт: розмір, стиль виконання, матеріали виконання
3. Короткий словесний опис роботи.
Що Вас спонукало створити дану роботу?
Що Ви намагаєтесь донести глядачеві?
Заявки на участь приймають до 2-ого квітня включно.

У результаті виставки будуть визначені переможці, які візьмуть участь у фіналі всеукраїнської мистецької акції «Art Now Session FM» у жовтні 2013 року.

Організатори просять взяти до уваги, що будь-які роботи, пов’язані з пропагандою певних антигуманістичних ідеологій і відкрито політичною тематикою організаторами розглядатися не будуть.

Детальніше дізнатися про концепцію виставки та досвід минулих років можна на офіційному сайті «Квартири FM», а також знайти контактні номери організаторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus