USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинських освітян повчали техніці безпеки

16 Червня 2009 12:22
Управління освіти Волинської обласної державної адміністрації провело нараду, де розглядалися питання стану виконання заходів з охорони праці, – повідомляє 16 червня репортер «Волинських Новин».
 
Начальник відділу промислової безпеки та охорони праці на виробництвах та об\'єктах підвищеної небезпеки теруправління Держгірпромнагляду Леонід Жолоб розповів, що хоча безпосередньо школи не належать до його компетенції, проте його структура контролює експлуатацію котелень, мережі газопостачання у школах тощо. Для того, щоб не було випадків надзвичайних ситуацій, «треба забезпечити безпечне газопостачання у школах». Для цього необхідно розробити паспорти технічного стану котлів і скласти відповідні акти. За словами пана Жолоба, трапляються випадки, коли пожежники підписують освітянам фіктивні документи, наприклад, у Ратнівському районі.
 
У кожній школі повинен бути відповідальний за електропостачання, який має відповідну технічну освіту. У присутніх начальників відділів освіти райдержадміністрацій виникло питання – як бути з малими сільськими школами. Чіткої відповіді на це питання так і не дали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus