USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинських рятувальників нагородять на прохання лучан?

10 Лютого 2009 18:03
Лучани, які проживають на вулиці Богдана Хмельницького, подякували місцевим рятувальникам за порятунок від вогню і висловили пропозицію їх нагородити. Про це 10 лютого повідомляють «Волинські Новини».
 
Цими днями до головного управління МНС України у Волинській області надійшов лист від жителів будинку № 30, розташованого на вулиці Богдана Хмельницького в обласному центрі Волині. У ньому, зокрема, зазначено: «Ми щиро дякуємо працівникам аварійно-рятувальних підрозділів Луцька, які 22 січня 2009 року гасили пожежу в нашому будинку. Завдяки їх професійним діям вдалося врятувати від вогню майно. Просимо вас нагородити рятувальників, які ліквідували пожежу. З повагою, мешканці будинку».
 
Як зауважив заступник начальника Головного управління МНС України в Волинській області Анатолій Лисюк, прохання  лучан  не залишиться поза увагою керівництва облуправління МНС.
 
За повідомленням центру пропаганди ГУ МНС України в Волинській області, вечірньої пори 22 січня 2009 року в шестиквартирному будинку на вулиці Богдана Хмельницького в Луцьку внаслідок замикання електромережі виникла пожежа. На її ліквідацію оперативно прибули рятувальники з усіх пожежно-рятувальних частин міста. Приборкали вогняне лихо за півгодини й не допустити значних матеріальних збитків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus