USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинських ветеринарів привітали піснею і подяками

10 Серпня 2008 17:21
Під час урочистих зборів з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини, котрі відбулись у селищі міського типу Торчин Луцького району, двох представників цієї професії нагородив волинський губернатор Микола Романюк. Про це 10 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк у короткому вітальному слові запевнив присутніх на зборах, що у галузі ветеринарної медицини Волині проблем практично немає і побажав представникам цієї професії міцного здоров’я, щастя та благополуччя.
Пан Романюк нагородив почесною грамотою Волинської ОДА та цінним подарунком завідуючого Мокрецькою дільничною  лікарнею ветмедицини Івана Шостака та оголосив Подяку голови обласної державної адміністрації начальнику управління фінансів та економіки, організації ветеринарної справи головного управління ветеринарної медицини у Волинській області Тамарі Бичук.
Перший заступник губернатора Волині Віталій Заремба побажав ветеринарам області, щоб у них зменшувався обсяг роботи, але не через зменшення поголів’я тварин, а внаслідок зменшення кількості їх захворювань.
Працівники ветеринарної медицини у смт Торчин також отримали музичне вітання від гурту «Нота Нео».
Довідково:
В Україні професійне  свято ветеринарів - День працівників ветеринарної  медицини традиційно відзначають у другу неділю серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus