USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Звання, відзнаки та грошові премії: волинських спортсменів привітали з професійним святом

10 Вересня 2021 15:41
У Луцьку відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту України, який щорічно відзначають у другу суботу вересня.

Зокрема, сьогодні, 10 вересня 2021 року, у Волинському академічному обласному театрі ляльок заступник голови ОДА Андрій Ярмольський привітав із професійним святом та вручив відзнаки волинянам, які розвивають фізичну культуру та спорт області, йдеться на сайті Волинської ОДА.

«Дякую спортсменам, тренерам за результати, яких ви досягаєте, та бажаю надалі блиску в очах та наснаги до улюбленої справи», – звернувся до присутніх Андрій Ярмольський.

Заступник голови ОДА також зазначив, що спортивна галузь Волині має проблемні питання, зокрема, необхідність збільшення фінансування волинського спорту, розвиток спортивної інфраструктури. Однак, як зазначив Андрій Ярмольський, спільними зусиллями влади та представників спортивної галузі їх можна вирішити, аби здобутки волинських спортсменів були ще кращими як на обласному, так і на міжнародному рівнях.

Відтак, Указом Президента України почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» присвоєне Анатолію Милехину – тренерові-викладачу відділення боротьби вільної Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності.
Окрім того, заступник очільника області вручив подяки голови обласної державної адміністрації учасникам:

– ХХХІІ Олімпійських ігор – Данилу Даниленку, Ірині Климець та Марії Сахарук;

– ХVІ Паралімпійських ігор – Сергію Ємельянову та Марині Мажулі;

– Всеукраїнських змагань «Ігри Воїнів» – Костянтину Байчуку, Віталію Дмитришину, Володимиру Нероді, В’ячеславу Оксентюку, Михайлу Ришневському, Володимиру Рубану, Богдану Сітовському, Павлу Солосі, Андрію Степасюку, Руслану Уніфонтовичу та Богдану Ушаруку.

Також волинянам-спортсменам, які представляли збірну України на Олімпійських та Паралімпійських іграх-2020, вручили сьогодні сертифікати на суму 50 тис. грн кожному. Нагадаємо, що рішення про виплату зазначеної грошові винагороди прийняла обласна рада у серпні цього року за клопотанням голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка.

Слід зазначити, що з нагоди професійного свята відзнаки отримали й тренери волинських спортсменів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus