USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинським дітям з «чорнобильських» районів не дають гарячих страв

26 Квітня 2014 08:00
Школярі Любешівщини, які мали б харчуватися за бюджетний кошт, не отримують гарячих страв.

Про це повідомив у своєму депутатському запиті депутат облради Олег Чикида під час 25 чергової сесії облради 25 квітня.

Він повідомив, що у зв’язку з тим, що не завершився процес тендерної закупівлі продуктів харчування на дітей, які мешкають на радіоактивно забруднених територіях, у трьох районах Волинської області припинили гаряче харчування цих дітей. Зокрема, в Любешівському районі від цього страждає 5 тисяч дітей.

Тому він звернувся із запитом, аби керівництва області провело відкриті торг на закупівлю послуг на харчування дітей з радіоактивно забруднених територій.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
коротше кажучи Показати IP 26 Квітня 2014 10:36
Схоже на те,що "день сурка" в нашій країні не закінчиться ніколи((( ЧОМУ ця людина й досі вносить якісь пропозиції. керує в області, ще й друкують про нього. як про героя?! Ви ж його люструвати збирались, бізнес на крові...і все таке....?... Чи вже порішав з Правим сектором і став своїм? - вірите, не здивуюсь!!! Легше облити брудом лікарів або вчителів... в них криши рнема.... - і прозвітувати - От дивіться. рельно діємо, люструємо?! .... Болить душа за загиблих, які так вірили в реальні зміни суспільства... і дуже шкода родичів загиблих, що їхні діти загинули ні за що.....
777 до коротше кажучи Показати IP 26 Квітня 2014 10:57
Тендери не проведені Києвом з початку року, а раніше Пан Чикида своїм однопартійцям-керівникам чому такої пропозиції не подав?
Олександр Показати IP 26 Квітня 2014 15:43
Ах, яка трагедія... А також їх не дають дітям із нечорнобильських районів. А що, мають давати??? Забезпечення тисяч шкіл харчуванням, безкоштовні путівки, підвищені соцвиплати - і це все для постраждалих ІІІ категорії! А як ягоди та гриби звідти - то всі їдять, а деревину - теж усі використовують. Уже давно ця злиденна держава має ліквідувати цей статус (я говорю про ІІІ категорію).
Анонім до Олександр Показати IP 26 Квітня 2014 16:22
Радійте, що ви без статусу такого, тому і не знаєте, трагедія це, чи ні!
віра до Анонім Показати IP 27 Квітня 2014 07:55
Ми тут без статусу, але в такому ж становищі!
віра до Олександр Показати IP 27 Квітня 2014 07:53
Згідна з Вами на100%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus