USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинським контрактникам хочуть виплачувати одноразову допомогу

22 Квітня 2016 11:11
Передбачити з обласного бюджету кошти на виплату одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям з Волині, які підписали контракт зі Збройними Силами України пропонують у Луцькій міській раді.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту

Директор департаменту соціальної політики Луцької міської ради Лариса Боярин зазначила, що сума одноразової виплати для тих, хто підписав контракт зі ЗСУ, буде становити 5 тисяч гривень. Також зауважила, що всі військові з Волині повинні бути в однакових майнових правах. Відтак, щоб військові не стали заручниками ситуації, коли районні ради не будуть мати фінансової можливості виплатити вищезгадану допомогу, пропонують, щоб її виплачували централізовано, з обласного бюджету.

За станом на квітень 2016 року всі 20 міст і районів Волині (окрім міста Нововолинська та Володимир-Волинського району) вже прийняли відповідну програму. Серед інших, рішення про виплату матеріального заохочення ухвалили у Любомльському, Горохівському, Камінь-Каширському, Маневицькому та Локачинському районах.

Депутати підтримали звернення до голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці щодо забезпечення виплати одноразової допомоги військовослужбовцям, які підписали контракт з ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus