USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинським лісгоспам передадуть в користування низку ділянок лісів

22 Серпня 2019 09:29
П’ять ділянок для ведення лісового господарства передають у постійне користування двом волинським лісгоспам.

Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення та передачі земельних ділянок в постійне користування йдеться у розпорядженнях тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської ОДА.

Так, ДП «Колківське лісове господарство» передають в постійне користування земельні ділянки державної форми власності загальною площею 30,9861, 2,6865, 0,3902 та 1,361 гектара для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг за рахунок земель лісогосподарського призначення державної власності, які використовуються зазначеним підприємством, розташовану за межами населених пунктів на території Гораймівської сільської ради Маневицького району.

ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» передають в постійне користування земельну ділянку площею 6 гектарів для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг за рахунок земель лісогосподарського призначення державної власності, які використовуються зазначеним підприємством, розташовану на території Луковичівської сільської ради Іваничівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus