USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Допомога з Канади для волинських танкістів

10 Січня 2015 08:00
Посиленими темпами відбувається комплектація та спорядження танкового батальйону 14 ОМБР з Володимира-Волинського.

Нещодавно суттєва допомога танкістам надійшла з-за океану - від української діаспори у Канаді. Про це йдеться на сторінці Констянтина Зінкевича у мережі.

"Після кевларових касок та балістичних окулярів ESS від Constantine Yastreb надійшли вогнетривкі комбінезони танкіста і тактичні рукавиці на цілу роту. Дуже вам дякуємо, заокеанські друзі", - йдеться у повідомленні.



Також з Канади надійшов зразок взуття танкіста.

"Ви тільки подивіться на цей витвір мистецтва! Витвір технологічного та бойового мистецтва. Це взуття танкіста армії США та Канади. Теплий та міцний черевик. До самого верху захищений від води. Підошва міцна, але всередині пориста, тому для бійця вона є пружною і ергономічною, вона дуже добре амортизує під час стрибка вниз із танка. Підошва ще й така, що на розлитому по броні машинному маслі не послизнешся", - йдеться на сторінці Констянтина.



Варто зауважити, що оскільки важливо захистити танкіста від вогню, то замість шнурків у взутті використовують еластичні та міцні шкіряні ремені. Шнурки зазвичай плавляться чи перегорають і стаються страшні опіки ніг. Спереду на носку замість сталевої пластини вставлений спеціальний твердий пластик, щоб при нагріванні не попекти пальці. А сильний удар цей пластик тримає не гірше металу.

Наразі волонтери шукають можливості, аби забезпечити волинських танкістів саме таким взуттям.

"Я не знаю, які можливості у наших канадських друзів, але треба нашу армію озброювати так, як треба. Можливо, Міноборони? Може, хтось із меценатів якусь частину профінансує?", - висловив сподівання Костянтин Зінкевич.

Кошти на взуття, а також на радіостанції, термобілизну і теплий одяг можна перераховувати за наступними реквізитами:

Картка Приватбанку: Панасюк Олексій, 4731 2171 0884 8209,

рахунок у Польщі (Euro, $): Bank Zachodni WBK S.A. (BZWBK) Mykola Svystun, rach. 25 1500 1807 1118 0008 8636 0000

(IBAN) PL 25 1500 1807 1118 0008 8636 0000, (BIC) KRDBPLPW.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus