USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Волинським селянам не вистачає пасовищ?

9 Червня 2009 12:30
Сьогодні, 9 червня, під час особистого прийому громадян волиняни із проханнями вирішити свої проблеми зверталися до заступника голови Волинської ОДА Василя Дмитрука. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Колектив волинян із села Калинівка Маневицького району просив у Василя Дмитрука допомоги у врегулюванні питання щодо збільшення площі пасовища. За словами селян, їхнє прохання місцева влада нібито розглядала, однак так нічого і не вирішила. Василь Дмитрук доручив створити комісію з цього питання, члени якої завтра поїдуть у населений пункт, «щоб розібратися, у чому там проблема».
Також матеріальної допомоги просили лучанка та жителька Нововолинська. За словами мешканки обласного центру, будинок, у якому вона проживає, дуже старий – тому і труби там уже непридатні для використання. «Вода із крана тече брудна. Нею і прати недобре, і митися», – бідкалася жінка.
У свою чергу жителька Нововолинська розповіла заступнику голови ОДА, що ремонт у її будинку, який робили за держкошти, здійснений не у повному обсязі та неякісно.
Окрім того, жителька села Підгайці Луцького району, яка очолює Луцький районний осередок Волинської обласної організації інвалідів, просила спонсорської допомоги на підтримку установи.
Заступник голови Волинської ОДА Василь Дмитрук пообіцяв волинянам допомогти вирішити їхні проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus