USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинським школярам розказали, як це погано – курити і колотися

20 Березня 2009 14:34
У волинських райцентрах Ківерці та Рожище упродовж двох днів відбулися інформаційні тренінги проекту «Отримай знання та допоможи іншим». Про це «Волинським Новинам» 20 березня повідомили у прес-службі молодіжної організації «АМоРе».
 
Сорок школярів 9-11-х класів із міст Ківерці та Рожище взяли участь у обговоренні теми негативного впливу паління та вживання наркотичних речовин на організм людини. Тренером під час цих заходів виступила студентка факультету психології Волинського національного університету імені Лесі Українки Юлія Метілка.
Окрім спілкування з безпосередніми учасниками тренінгів, проектом передбачено участь молоді у поширенні просвітницької інформації серед своїх однолітків. Для цього учасникам проекту були роздані відповідні інформаційні брошури.
Пропаганда здорового способу життя не втрачає своєї актуальності. З кожним роком все більше молоді починає курити, а згодом і вживати сильніші наркотичні речовини. За офіційними даними вперше, у більшості випадків, палити пробують у віці 16-20 років.
І тому в цей період надзвичайно важливим є кваліфіковано і доступно пояснити молодим людям всі можливі наслідки вживання цих шкідливих речовин. Лише таким чином можна забезпечити розвиток здорової нації та кожної окремої особистості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus