USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинським сільгосппідприємствам повернуть ПДВ за м’ясо і молоко

25 Вересня 2009 16:13
Начальник головного управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Анатолій Аршулік розповів, що волинським сільгосппідприємствам  повернуть заборговані суми з податку на додану вартість саме за продаж м’яса та молока. Про це 25 вересня пан Аршулік розповів у коментарі «Волинським Новинам».
Так, за словами начальника головного управління агропромислового розвитку, підготовка до процесу повернення коштів була тривалою і не безболісною. Станом на 1 серпня нараховувалося 17 таких підприємств. У підсумку, опісля поїздки волинського губернатора Миколи Романюка до столиці, ПДВ повернуть 19 волинським виробникам. Також пан Аршулік зауважив, що всього було заявлено 13 мільйонів гривень, проте перевірки підтвердили остаточну суму у 10 мільйонів 700 тисяч гривень.
Начальник головного управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Анатолій Аршулік зазначив, що наразі важко сказати, коли кошти надійдуть на Волинь, мовляв, це залежить від того як оперативно працюватиме податкова служба і чи будуть в наявності гроші.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus