USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Волинським студентам права людини «до лямпочки»?

10 Грудня 2008 16:00
Основні положення Загальної декларації прав людини стали невід’ємною частиною українського законодавства та Конституції. Про це 10 грудня під час урочистих зборів із нагоди 60-ї річниці Загальної декларації прав людини у Центрі культури та дозвілля Волинського нацуніверситету імені Лесі Українки розповів декан юридичного факультету Ігор Якушев, – інформує репортер «Волинських Новин».
На думку пана Якушева, Україна визнала права людини, підписавши відповідні міжнародні угоди та ратифікувавши їх у парламенті. Фактично, Загальна декларація прав людини, ухвалена 60 років тому, стала частиною національного законодавства та Конституції нашої країни.
Проректор ВНУ Ірина Констанкевич зазначила, що є привід для серйозної розмови – як у нашому житті виконуються права людини. Тим більше, що Генасамблея ООН проголосила ІІІ тисячоліття тисячоліттям прав людини.
Натомість заступник голови Волинської облради Борис Загрева зізнався, що за сімнадцять років існування незалежної України держава не спромоглася повною мірою забезпечити виконання прав і свобод людини.
Однак склалося враження, що присутнім на урочистих зборах студентам, м’яко кажучи, нудно. Більшість студентів гралися на мобільних, щось читали або й просто відверто дрімали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus