USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинським сиротам допоможе музика. ФОТО

1 Червня 2009 18:38
У центрі Луцька вдень влаштували дискотеку. Адже з нагоди Міжнародного дня захисту дітей тут організували благодійний ді-джей парад «Діти – наше майбутнє, музика – наше життя!» – повідомляє 1 червня репортер «Волинських Новин».
 
Організаторами ді-джей параду виступили Волинська ОМГО ВМГО «Батьківщина молода», ВОМГО «Спалах-АРТ» і диско-клуб «ClubНі4ка». За словами керівника громадської організації «Спалах-АРТ» Олександра Алфьорова, основна мета заходу – зібрати кошти для вихованців Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини.
 
Отже, у рамках ді-джей параду протягом шести годин перехожих у центрі міста своїми музичними міксами розважали п’ятнадцять кращих ді-джеїв Луцька і Ковеля. Серед них – Dj Max Freeman, Dj Pioneer, Dj Shustryj та інші. Запальні ритми електронної музики зібрали на Театральному майдані більш ніж сотню молодих людей. Завершення параду відбудеться у диско-клубі «ClubНі4ка».
 
Також у рамках акції пройшов конкурс дитячого малюнка на асфальті. Усі його маленькі учасники отримали морозиво, а переможці, чиї малюнки визнали найкращими, –подарунки.
 
У рамках програми протягом дня на Театральному майдані дівчата зі скриньками збирали благодійні внески від лучан. Окрім того, 50% від вартості вхідних квитків на ді-джей парад у диско-клубі «ClubНі4ка» також будуть спрямовані на благодійність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus