USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинським інвалідам вручили автомобілі. ФОТО

28 Серпня 2013 15:22
Автомобілі волинським інвалідам передали голова Волинської облради Володимир Войтович та заступник голови Волинської облдержадміністрації Станіслав Ющик 28 серпня.

Зараз на обліку в області, на забезпечення автотранспортом, перебуває 2291 інвалід. А це інваліди війни, постраждалі від наслідків аварії на ЧАЕС та інваліди з дитинства. Торік 50 осіб отримали транспортні засоби за кошти державного бюджету автомобілі і ще 27 - як гуманітарну допомогу.





Цьогоріч вручили 27 автомобілів за кошти держбюджету та 10 – як гуманітарну допомогу.

Сьогодні ще 14 волинських інвалідів отримали автомобілі Geely. Для придбання транспортних засобів з державної скарбниці виділили 966,9 тисяч гривень, середня вартість однієї автівки - 60 900 гривень.






«Сьогодні подвійне свято, тому що Ви отримуєте те, що давно заслужили, і, разом з тим, ми святкуємо Успіння Пресвятої Богородиці. Хочу побажати, щоб радість зігрівала душу та серце, щоб Ви жили з вірою у те, що Всевишній завжди про Вас подбає, якщо робитимете на цій землі добру справу. Я скажу відверто, держава заборгувала перед Вами, особливо інвалідами Великої Вітчизняної війни. Досі потрібно було це питання раз і назавжди закрити», - сказав Володимир Войтович.



Мешканка Камінь-Каширського району Лілія Грудік розповіла, що очікувала на автомобіль понад 20 років. Вона має водійське посвідчення. Новий транспортний засіб, на її думку, значно полегшить життя, адже раніше доводилося їздити на дуже значні відстані громадським транспортом.



Сьогодні авто отримали сім інвалідів війни, четверо постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС і ще три інваліди з дитинства та загального захворювання.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 28 Серпня 2013 16:03
Показуха, як правило на цих авто потім їздять внучки-наркомани. Пільги давно пора відмінити.
Хвєдя Показати IP 28 Серпня 2013 16:14
А чому китайські джилі, а не українськї ЗАЗи?
андрiй76 до Хвєдя Показати IP 28 Серпня 2013 19:21
Від перестановки доданків сума не міняється.Що китайське лайно,що українське-одинаково...
ОООО Показати IP 28 Серпня 2013 16:56
Підтримуємо китайського виробника!!!! І платимо утилізаційний збір! СОРОМ!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus