USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський бізнес може взяти під опіку місцеві військові частини

20 Грудня 2018 11:35
Для надання військовим частинам, які дислокуються на Волині, нагальної матеріально-технічної допомоги місцевому бізнесу запропоновано створити відповідну координаційну раду.

Про це йшлося 20 грудня під час засідання 22-ї сесії Волинської обласної ради.

Як повідомив депутат Сівак Сергій, до нього неодноразово зверталися командири декількох військових частин, які дислокуються на Волині, з проханням посприяти в матеріально-технічному забезпеченні.

Обранець громади нагадав, що надання матеріальної допомоги передбачалося, однак стало неможливим через неналежне виконання профіциту державного бюджету.

«Зараз матеріально-технічна допомога військовим частинам не надається через недостатність коштів», – сказав Сергій Сівак.

Він запропонував, аби волинський бізнес взяв під опіку військові частини, розміщені на території області, а також сформувати координаційну раду, до складу якої увійшли б депутати, військові, представники громадських організацій.

«У часи російсько-української війни, зокрема нового витка військових дій, наші військові повинні відчувати захист від держави», – наголосив обранець громади.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 20 Грудня 2018 11:38
Порох скiко мiльярдикiв мае?
Сем Показати IP 20 Грудня 2018 12:47
А куди йде військовий збір із зарплат?
51 омбр незнаменита Показати IP 20 Грудня 2018 13:36
Там і так гіганський бюджет яка ше матеріальна допомога

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus