USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинський боєць, врятований французькими хірургами, став студентом

16 Серпня 2015 09:33
Волинянин Анатолій Устимюк, який, захищаючи Україну на східних рубежах, був важко поранений та лікувався у Франції, тепер - студент. Про це інформує у Фейсбуці Наталя Соколова.

«Порадійте зі мною та мамою Наталею! «Наш десантник 80-і бригади Толя Устимюк став студентом: успішно здав іспити і вступив до Ковельського промислового-економічного коледжу Луцького НТУ!

Впевнена, Толя буде гарно вчитися і перейде за кілька років по закінченню на бюджет до ЛНТУ!

Щиро дякую за професійні консультації щодо навчання інваліда війни та реальну підтримку ректору ЛНТУ Петру Савчуку та директору коледжу Тетяні Салівончик! Анатолій нас не підведе!», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Анатолій Устимюк, десантник 80-ї окремої аеромобільної бригади Львівської області, уродженець Раків-Лісу, Волинської області, отримав тяжке поранення під час боїв з терористами у Слов’янську. Виникла велика небезпека втратити ногу. На щастя, волонтерам вдалося назбирати необхідну для операції суму грошей і військового відправили на лікування в Францію.

Анатолій Устимук перед відправкою у Францію

У червні повернувся з мамою Наталкою з операції з Франції - упевнено стоячи на обох своїх ногах.
Після повернення з лікування

Вітаю СТУДЕНТА!!Порадійте зі мною та мамою Наталею!)Наш десантник 80-і бригади Толя Устимюк став студентом: успішно ...

Posted by Наталія Соколова on 13 августа 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Земляк Показати IP 16 Серпня 2015 10:39
Вітаю хлопця! А Наталка - то супер-волонтер... Веде Толю і реально допомагає понад рік! І звідки в неї ті сили? Дякую, землячко
Миколаівна Показати IP 16 Серпня 2015 10:47
Побільше б таких людей як Наталка. І організувала операцію у Франції і про майбутнє хлопця думає. Сил тобі, дорогенька. Не зупиняйся
наталка Показати IP 16 Серпня 2015 10:56
в добру путь, дитино. Тобі стільки вже випало в твої 21 рік на долю, що тепер все буде добре...Точно..
Віра Показати IP 16 Серпня 2015 12:02
Саме завдяки таким Людям ще маємо Україну! А Толя після таких випрбувань подолає науку і стане прекрасним фахівцем! Чого йому і бажаю!
Бармалєй Показати IP 16 Серпня 2015 12:34
Удачі, тобі козаче

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus