USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський нардеп із кумом Путіна відвідав Кремль

11 Березня 2020 12:58
10 березня в Москві відбулася зустріч делегації партії «Опозиційна платформа − За життя» з депутатами Державної Думи Російської Федерації.

Метою зустрічі парламентаріїв двох країн стала презентація «Парламентського виміру» нормандського формату«, яка проходить в рамках роботи міжфракційного депутатського об’єднання «Міжпарламентський діалог заради миру: Україна − Росія − Німеччина − Франція», повідомляє Під Прицілом з посиланням на пресслужбу партії ОПЗЖ.

Так, депутати Верховної Ради України від фракції «Опозиційна платформа − За життя» Віктор Медведчук, Вадим Рабинович, Тарас Козак, Олександр Колтунович, Ренат Кузьмін і Тетяна Плачкова провели зустріч зі своїми російськими колегами − депутатами Державної Думи Російської Федерації.

Державна дума Росії підтримала поправку до конституції РФ, яка «обнуляє» президентські терміни Володимира Путіна. Відповідно, він матиме законне право балотуватися на наступних виборах 2024 року.

Згідно із текстом поправки, яку внесла депутатка від путінської фракції «Єдина Росія» Валентина Терешкова, пропоноване у змінах до Конституції обмеження двох президентських термінів «не перешкоджає особі, яка обіймала і (або) обіймає посаду президента Російської Федерації на момент набуття чинності цієї поправки, брати участь як кандидат на виборах президента Російської Федерації після включення зазначеної редакції в текст Конституції РФ на встановлену поправкою допустиму кількість термінів, незалежно від кількості термінів, протягом яких зазначена особа обіймала і (або) обіймає цю посаду на момет набуття чинності цієї поправки».

Таким чином депутати Держдуми фактично дозволили Путіну балотуватися на наступних президентських виборах 2024 року і, теоретично, на наступних виборах після них − аж у 2030 році.

Колтунович Олександр Сергійович, народився 4 листопада 1987 року, громадянин України. Впродовж останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, науковий співробітник відділу земельних відносин та природокористування, Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки» Національної академії аграрних наук України, м. Київ, член Політичної партії «Опозиційна платформа – За життя», проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 22.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Клава Показати IP 11 Березня 2020 13:23
а вони не відвідали ув"язнених по підвалах у супостата українців ?..
ага Показати IP 11 Березня 2020 13:33
Для 5 колони ,, іхтам нєт,, як і нема війни
Носатий дядько Показати IP 11 Березня 2020 13:52
гн*ди
Василь Показати IP 11 Березня 2020 14:01
Почему депутат от свободы"пырожик" не понес ответственности за разжигание межнациональной розни? Ст.10 Конституции нашей страны гарантирует развитие русского языка наравне с другими. Никто не может быть дискриминирован по языковому признаку. Из-за таких " патриотов" президент Украины принес свои извинения в парламентах двух стран.
Волинянин до Василь Показати IP 11 Березня 2020 14:35
Мало Вас Пирожик діскримінірував
Вася_іди_на до Василь Показати IP 11 Березня 2020 15:19
Вася. Перестане бути дискримінована після того, як відповідно до конституції, відновиться територіальна цілісність. І то не відразу...
Oleg S. до Василь Показати IP 11 Березня 2020 22:55
Російська мова є мовою окупанта , можете нею вільно спілкуватися на Соловках . На квиток подати копійочку ?
Ірина Показати IP 11 Березня 2020 14:02
Так он вже пі...ор! Лучанин , мля!
Коля Показати IP 11 Березня 2020 14:04
Комуна нещасна
КОНСТИТУЦІЯ Показати IP 11 Березня 2020 14:04
Якась скотина ще мінуси ставить.
Oleg S. Показати IP 11 Березня 2020 22:48
Давно відомо те що україноненависник Медведчук є сином прислужника нацистів , та наші так - звані журналісти оминають цей факт . А ще Медведчук є хрещеним татом Порошенка Михайла Петровича (рускаго в Лонданє ), тобто кумом самого Бариги .
Лісник до Oleg S. Показати IP 12 Березня 2020 04:48
а нахтігаль, галичина і інші бандформування не були прислужниками нацистів???
+++ до Лісник Показати IP 12 Березня 2020 14:41
Найбільша армія прислужників нацистів, - армія власова, армія "каренных рассеян" на криваій службі у гітлера. І матеріали трибуналу над нацистами почитайте, там про них написано.
Oleg S. до Лісник Показати IP 13 Березня 2020 22:07
Ні . Тому що в згадані вами підрозділи йшли служити люди батьки котрих в першу світову були в одних окопах з німцями ,ці люди до 1917 вчили німецьку мову в школах . Справжніми бандформуваннями були так- звані червоні партизани . Може представники даних українських формуваннь разом з Гудеріаном у вересні 1939 року проводили спільний парад в Бресті ?
Тіма Показати IP 11 Березня 2020 22:55
Кожен має право на власну думку і світогляд. Пора ширше і об'єктивніше дивитись на багато речей. Хто знає правду, чому почалась війна на Донбасі? Знають однобоко те, що в певний період часу пропагували ЗМІ. Все набагато складніше. Радикальні погляди не ведуть до добра. Зчинити травлю дитини, яка заспівала 2 пісні на українській і одну на російській?? Це нормально???!
Лісник до Тіма Показати IP 12 Березня 2020 04:46
для свідомих ба**нів і не таке нормально
Фіма до Тіма Показати IP 12 Березня 2020 14:42
О. Каналізаційний кремлівський тролик виліз і повторює методичку з лубянки. Ви напевно і рапятого мальчіка бачили?
Тіма до Фіма Показати IP 13 Березня 2020 00:59
А вас як назвати, твердолобий радикал? Здоровий глузд треба включати, а не ляпати дурниці про розп'тих мальчіков. Норм люди вміють аналізувати події, а не однобоко гнути якусь свою лінію. Не має одних винних, завжди є вина обох сторін в будь-яких ситуаціях. Дії одного тягнуть за собою дії іншого, і навпаки. Лише дипломатичний шлях веде до вирішення проблем, а не твердолоба впевненість у своїй правоті. Тому вчіться толерантності
Да до Тіма Показати IP 12 Березня 2020 14:45
Трибунал в Гаазі все виведе на світ Божий, нічого не втаїться. Не даремно ж ботоксний недомірок конституцію рф міняє, і царя з себе робить... відчуває петлю на шиї.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus