USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський Фаберже вчив дітей ремеслу

19 Березня 2016 16:50
Майстер-клас із різьби на яєчній скорлупі та традиційної техніки дряпанки відбувся 19-го березня у Володимирі-Волинському, - інформує БУГ.

На захід запросили Анатолія Бойка, художника-дизайнера, унікальні роботи якого занесені у Книгу Рекордів України. Він розповів дітям більше про різьбу на яєчній скарлупі та запрошував до навчання усіх охочих.

До слова, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Анатолія Бойка хочуть нагородити відзнакою«За заслуги перед містом Володимир-Волинський». А ще -волинський Фаберже мріє відкрити власну школу, проводити терапію мистецтвом для учасників АТО і сподівається, що влада виділить йому належне приміщення.

Окрім того, Анатолій Бойко сподівається, що його роботи зможуть вийти на міжнародний рівень і навіть ЮНЕСКО.

Нагадаємо, що роботи Анатолія Бойка не мають аналогів в усьому світі. Його найбільшу колекцію яєчної шкарлупи, оздобленої дорогоцінними металами, 26 листопада 2015 року зареєстрували як рекорд України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ВОЛИНСЬКИЙ ФАБЕРЖЕ» ОПАНУВАВ 14 ВИДІВ МИСТЕЦТВ

Разом із Катериною Петрович, директором культурно-мистецького центру діти займались оформленням яєць у різних техніках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus