USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський госпіталь ветеранів війни потребує 3 млн на реконструкцію

14 Грудня 2018 18:16
Найгострішими проблемними питаннями Волинського обласного госпіталю ветеранів війни є забезпечення автономного електропостачання, придбання автомобіля та проведення капітального ремонту в хірургічному відділенні закладу.

Про це йшлося 14 грудня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Головний лікар ЛПЗ «Волинський обласний госпіталь ветеранів війни» Тетяна Масікова розповіла, що чи не найбільшою проблемою установи залишається відтік кадрів за кордон, зокрема медсестер. Вона зазначила, що влітку з п’яти вакантних місць на посаду медичної сестри змогла заповнити лише одне.

Окрім того, медичний заклад гостро потребує придбання транспортного засобу. Нині на балансі установи є одна стара Тойота. Так, на придбання автомобіля швидкої медичної допомоги для транспортування пацієнтів потрібно близько 120 тисяч гривень.

Ще 926,6 тисячі гривень Волинський обласний госпіталь ветеранів війни потребує для організації забезпечення безперебійного автономного електропостачання закладу.

Також необхідний капітальний ремонт хірургічного відділення медичного закладу. На виготовлення проектно-кошторисної документації та реконструкції відділення треба близько 3 мільйонів гривень.

«Ми просимо допомогти нам, поки ми не зупинилися», – сказала Тетяна Масікова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 14 Грудня 2018 18:26
То на благую справу. Треба дати скiлько треба. Бо ветерани то наша гордiсть i слава!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus