USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

ВНУ імені Лесі Українки та Заборольський ліцей стали партнерами

5 Грудня 2023 15:54
Волинський національний університет імені Лесі Українки співпрацюватиме із Заборольським ліцеєм №32. Відповідну угоду під час візиту в навчальний заклад підписали ректор Анатолій Цьось та директорка ліцею Ірина Приймачук.

Про це інформують на сайті вишу.

У складі делегації університету також були декан факультету інформаційних технологій та математики Світлана Яцюк, декан факультету історії, політології та національної безпеки Ярослав Ярош та доцент кафедри полоністики і перекладу Юлія Васейко.

Представники університету зустрілися з директоркою Іриною Приймачук, педагогами й учнями Заборольського ліцею №32. Під час зустрічі учням презентували ЗВО та його факультети, розповіли про навчання та можливості, які з’являються у випускників вишу.
Читати ще: ВНУ співпрацюватиме з Хортицькою національною академією

Також під час розмови керівники закладів освіти уточнили шляхи спільної діяльності та підписали угоду про співпрацю.
Юлія Васейко підкреслила важливість співпраці університету та ліцею, адже у цьому закладі вже багато років викладають польську мову.
Читати ще: Лесин виш підписав договір про дуальну освіту з педагогічним коледжем

«Про високий рівень досягнень здобувачів з цього предмету свідчать результати обласного етапу олімпіади з польської мови та літератури, де я маю честь головувати протягом багатьох років. У ній школярі Забарольського ліцею не лише активно беруть участь, а й стають призерами і навіть переможцями.

Учителька польської мови Людмила Глинюк – випускниця луцької полоністики, авторка численних методичних публікацій, є взірцем педагога, який вміє зацікавити здобувачів своїм предметом, акцентувати важливість знань іноземних мов. Її учні беруть участь і стають переможцями й призерами олімпіад, конкурсів.

Читати ще: Науковці Лесиного вишу побували у Сарнах: про що домовились

Спілкування з молоддю, що відбувалося у яскравому, сучасному кабінеті польської мови, було надзвичайно продуктивне, цікаве, емоційне. Тішимося, що українські школярі зростають небайдужими, розумними, креативними особистостями. Чекаємо учнів і педагогів Заборольського ліцею на полоністиці ВНУ імені Лесі Українки, аби вони на власні очі могли побачити освітній процес, порозмовляти з нашими студентами, більше дізнатися про найкращий університет», – зазначила Юлія Васейко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus