USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Волинський науковий ліцей знову очолила Ірина Лозовська

8 Лютого 2024 17:13
Документи на конкурсний відбір на посаду директора обласного наукового ліцею Волинської обласної ради було подано від одного претендента – чинної керівниці комунальної установи, термін дії контракту з якою завершився кілька тижнів тому.

Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної ради.

Ірина Лозовська очолює обласний науковий ліцей з 2015 року, є кандидатом педагогічних наук і учителем біології. Під час конкурсу претендентка успішно склала тестування на знання законодавства України, розв’язала ситуаційне завдання, а також презентувала перспективний план розвитку освітнього закладу.

Читати ще: Очільницю Волинського наукового ліцею нагородили за розвиток освіти в області
Вона наголосила на таких засадничих принципах освітнього процесу як орієнтованість на здобувача освіти, широта і якість знань, формування практичних навичок посередництвом залучення ліцеїстів до науково-дослідницької діяльності, розвиток міжнародного партнерства, а також відкритість і прозорість. У планах – поліпшення умов пансіонного проживання, створення безпечного та сучасного освітнього середовища, підвищення рівня доступності та безбар’єрності закладу, а також оновлення спортивної інфраструктури ліцею.
Читати ще: Відзначили за сумлінну працю: керівниця Волинської інфекційної лікарні залишила посаду

За результатами оцінки виконання тестових завдань та співбесіди очільник конкурсної комісії – перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук зазначив, що кандидатка набрала 67 балів із можливих 70, відтак Ірину Лозовську визнано переможницею конкурсу на зайняття вакантної посади директора обласного наукового ліцею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Were Показати IP 9 Лютого 2024 03:04
Миколаївна, респект, тримає марку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus