USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Очільницю Волинського наукового ліцею нагородили за розвиток освіти в області

6 Листопада 2023 20:58
Сьогодні керівниця Волинський науковий ліцей Волинської обласної ради Ірина Лозовська отримала Почесну грамоту ОДА та відзнаку «За розвиток Волині».

Про це інформує пресслужба Волинської ОДА.

«Від імені начальника ОВА та від себе вітаємо вас з ювілеєм, бажаємо міцного здоров’я та успіхів. Велика вдячність за те, що ви робите для освіти Волині та України загалом», – зазначив перший заступник голови ОДА Сергій Мовенко.

Ірина Лозовська працює у Волинському науковому ліцеї з 1993 року. Упродовж 2010-2015 рр. працювала заступником директора з навчально-виховної роботи. А з 2015 року очолює колектив ліцею.

Вихованці освітнього закладу щорічно перемагають в олімпіадах з навчальних предметів, конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт як обласного, так і Всеукраїнського та Міжнародного рівнів. Також до 2023 року включно 13 ліцеїстам присвоєно стипендію Президента України, одному з них двічі.

Водночас щорічний рейтинг закладів освіти за даними порталу «Освіта.ua» «Топ-200 шкіл України за результатами ЗНО (НМТ)» показує, що Волинський науковий ліцей потрапляє до першої сотні шкіл із найліпшими результатами тестування. Серед обласних закладів освіти за якісним показником ЗНО (НМТ) впродовж багатьох років ліцей займає передові позиції.

Також Ірина Миколаївна захистила дисертацію за спеціальністю «Теорія та методика виховання» та здобула науковий ступінь кандидата педагогічних наук (рішення атестаційної колегії від 23.10.2018, диплом ДК № 049408).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus