USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський Правий сектор відхрестився від посадовців-бізнесменів

25 Березня 2014 10:52
Осередок Правого сектору на Волині не буде «лізти» у бізнесові структури.

Про це повідомив керівник цього громадського руху на Волині Павло Данильчук під час прес-конференції у штабі Правого сектору із представниками ЗМІ учора, 24 березня.

Так, що ж, на думку очільника Правого сектору, потрібно робити з волиснькими чиновниками, які живуть не лише на зарплатню?

Зі слів Данильчука, посадовцями, які мають власний, не завжди законний бізнес, повині займатися правоохоронні органи:

«Ми не ліземо в бізнесові структури. Наша основна позиція на сьогодні – посилення оборонної здатності та мобілізації людей. Такими питаннями займається силовий блок. Паралельно будемо розбудовувати партійну та антикорупційну мережу. А коли ми влазитемо в бізнес – це вже буде негативне явище, адже бізнес – це свого роду приватна власність. Тут ми повинні опрацювати певні факти, якщо вони є, і подати в органи, які повинні цим займатися. Разом з тим, це не звільняє нас від здійснення контролю за процесом», - наголосив лідер волиського Правого сектору.

Разом з тим, заступник керівника Правого сектору із політичних питань Руслан Тимощук зазначив, що в організації «зачекалися» на нового прокурора області:

«Але поки, на жаль, у вирішенні цього питання – повна порожнеча. А працювати з старими кадрами ми не будемо, самі розумієте», - додав він.

На це головний «люстратор» Волині відповів, що Правий сектор терпить, але терпець з часом може увірватися, оскільки прокуратура - один із найважливіших контролюючих правоохоронних органів.

«Не зрозуміло, чому стільки часу не призначають нового прокурора», - додав він і зазначив, що певним чиновникам Волині варто очікувати на візити від Правого сектору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Антон Показати IP 25 Березня 2014 11:09
Що не день то від ПС заяви, повідомлення.... Один популізм. Коли вони "працювати" встигають? Невже не розуміють, що у світлі останніх своїх "геройств" до них рівень довіри вже нижчий ніж до міліції, хоча здавалось, що нижче ніж у міліції вже не буває. Щодня тільки: "ПС заявив, ПС сказав, ПС повідомив...." Вийдіть до людей на Віче і прозвітуйте про виконану роботу, народу цікаво ознайомитись з вашими здобутками, якщо вони є звичайно.
вітя Показати IP 25 Березня 2014 11:10
хлопці ловіть корупціонерів їх так багато у області особливо на державних посадах. хіба можна за зарплату державного службовця в тому числі начальника побудувати дачі купувати дорогі автівки діти відпочивати в дорогих санаторіях артеках а жінки ніде не працюють а займаються шопінгом? треба їх виловити тоді і країна не буде просити у інших країн грошей . ні в одній країні немає скільки свят як в українців . П"ємо гуляємо відпочиваємо а потім гроші просимо у інших а половина людей в тому числі і лучан в секонд черги не раз бачив. це ж жах . ЛОВІТЬ корупціонерів негайно і впершу чергу у державних структурах вони там є не можуть вони жити так як живуть на зарплату і ходити в дорогі ресторани
11 до вітя Показати IP 25 Березня 2014 12:18
перепис корупціонерів по мінусах ))
до вітя до вітя Показати IP 25 Березня 2014 12:25
Ти запитай в павла за що він живе с...а!!!! Його і Гузя труба люструвати. Данильчук ніколи ні де не працював. Гузь самий настоящий хабарник який ні де також не працював але має новенький лексус та 2012 року хюндай. Про що ти говориш. Схема таж сама і при цій владі нахапати собі а про людей ніхто не думає.
О+О до до вітя Показати IP 25 Березня 2014 12:37
За люстрацію "Гузя" підтримую... Скільки часу слідкую за його "кар'єрою" - ні разу не чула щоб він десь працював.
іван до вітя Показати IP 3 Квітня 2014 00:36
То ж і треба ловити, а не з палками по вулицях ходити і тільки випєндрюватись перед журналістами, як данильчук і ко
Тикай Паша Показати IP 25 Березня 2014 11:16
Тикай, Паша... Не говори потом, что не предупреждали...
справний Показати IP 25 Березня 2014 11:20
Може досіть інформації на сайті про це угрупування???!!!
лучани до справний Показати IP 25 Березня 2014 11:26
Так ,точно. Потрібно більше говорити про злочинне угрупування Клімчука та Ко
Лучанин Показати IP 25 Березня 2014 11:54
Паша, на що живеш?
Неправий до Лучанин Показати IP 25 Березня 2014 12:31
А дійсно, чому б не пояснити джерела свого існування? Багато чого б стало зрозумілим.
О+О до Неправий Показати IP 25 Березня 2014 12:40
А Ви б розказали про джерела свого фінансування? Він не державний службовець чи чиновник... На "взятках" не був помічений. А так розказувати кожному на що купує "хліб"...гадаю це є не серйозним...
Антон до О+О Показати IP 25 Березня 2014 13:11
Вони так пропагують прозорість та народність усіх напрямків влади (і не тільки), що питання їхньої "прозорості" першочергове. Як можуть нечисті на руку люди контролювати інших, та і вибіркова "справедливість" ПС не залишається непоміченою.
О+О до Антон Показати IP 25 Березня 2014 15:00
Я не помічала за "ними" прозорість і народність в усіх напрямках. Люструють тільки "державні чини". А от на рахунок "вибіркової справедливості" - згідна цілком. Адже не усіх посадовців державної структури пролюстрували.
Лучанка до О+О Показати IP 25 Березня 2014 14:12
А хіба то є нормальним, що здоровий 30 річний чоловік ні де не працював?. А за що ж живе? Люстратор великий...
О+О до Лучанка Показати IP 25 Березня 2014 15:03
"30 річний чоловік" це хто?
іван до Лучанка Показати IP 3 Квітня 2014 00:33
Це не чоловік, судячи з поведінки
До Людей Показати IP 25 Березня 2014 13:09
Люди... Люди... Ну що ж ви такі наївні. Ну полякали трохи Колісника, Горбенка і ко.Ну зняли пару чоловік "звсвічених" з посад, а в остальному все те ж саме. Викоріняти корупцію порібно розумом, а не силою. Але це завдання занадто складне, бо всі розумні (хитрі) на стороні корупції, чи то більше - вони її очолюють.Тому всі ваші потуги, зокрема ПС, смішні та безнадійні. Вдумайтеся у ці слова і зрозумієте, що це істина єдина правда, ну звісно якщо вам не 18-20 років і ви вже вилізли з рожевих окуляр.
Я Показати IP 25 Березня 2014 13:16
так то воно так... оле ця банда зайняла будинок Просвіти і хазяйнує там... можливо і зарплату платять хлопцям в комуфляжах... бо на що живуть до цих пір невідомо.... і ВН про них щодня пишуть.... вже очі проїло... тільки й тема ПС... тільки гУЗЯ ЩО ТО НЕВИДНО.... останій тиждень.. посівна сіє... певне
777 Показати IP 25 Березня 2014 14:15
Пашка, чув про Сашу Білого?
Василь Показати IP 25 Березня 2014 14:23
коментар було видалено
Александр башкаленко Показати IP 25 Березня 2014 15:55
Пашка, а помниш як ти мене швирнув при всіх ? Я помню. тікай Пашка, тікай...
стоп Показати IP 25 Березня 2014 21:01
и все ривно продовжуете брати бизнес ових людей
іван Показати IP 3 Квітня 2014 00:29
Спілкуючись зі своїми знайомими переконуюсь, що заяви цих дурників, крім сміху і повної зневаги, в чиновників вже не викликають інших почуттів. Скоро ПС зможе люструвати хіба що прибиральниць, та й то з ризиком отримати шваброю по пиці. Не смішіть людей. Зі старими кадрами вони працювати не хочуть. А хто з вами працювати хоче?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus