USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський прикордонник порівняв ЗСУ зі свиньми

20 Вересня 2020 18:14
Прикордонник,який служить на Волині, порівняв на відео в ТікТок воїнів Збройних сил України зі свинями. Ролик набрав більше сотні тисяч переглядів, тисячі лайків, а громадяни РФ активно його репостять.

Про цей кричущий випадок розповів полковник ЗСУ Анатолій (Штірліц) Штефан у Facebook, передає РБК-Україна.

Офіцер назвав ім’я прикордонника. Ним виявився Ігор Шарун з Львівської області. В цей час він є військовослужбовцем ДПС України у Волинській області.

На відео автор порівнює ЗСУ та воїнів зі свиньми і віддає їм команди зі «Статуту» українською мовою. Коли Штефан в коментарі попросив прикордонника видалити відео, був грубо «відправлений у далеке плавання».
Видалив він відео лише після попередження оприлюднити його особисті дані.

«Дане відео не публікую у зв’язку з етичними нормами та придатністю для його поширення російськими пропагандистами», – пише Штірліц.

Офіцер закликав Державну прикордонну службу України розпочати службове розслідування.
«Ігорю Шатуну пропоную записати офіційне відеозвернення з вибаченнями перед воїнами ЗС України за свої дії та свідоме поширення дискредитаціних матеріалів щодо Українського війська та підігрівання російської пропаганди на 7 році війни», – заявляє полковник ЗСУ Анатолій Штефан.

Реакція Держприкордонслужби

У Державній прикордонній службі наголосили, що їхні воїни також входять у склад Операції Об'єднаних сил і разом з іншими військовими захищають Україну на сході. Відтак ДПСУ засуджують будь-які дії проти захисників України.

«Ми негайно здійснили перевірку викладених фактів. Встановлено, що військовослужбовець з таким прізвищем й ім'ям дійсно проходить службу в прикордонному відомстві», – зазначили прикордонники.

Наразі в Державній прикордонній службі призначили службове розслідування, яка має на меті вивчення всіх обставин цього інциденту. Вже за його результатами будуть схвалювати відповідні рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ВІРУС Показати IP 20 Вересня 2020 18:45
СВИНЯ це благородна і дуже корисна тварина.
346 Показати IP 20 Вересня 2020 18:49
Вигнати з вовчим білетом зі служби і нехай шурує
Анонім Показати IP 20 Вересня 2020 18:50
А самі ВСУшники з презирством ставились до всяких добробатів за їх тягу до мародерства, кримінальних справ тощо.
Чому Показати IP 20 Вересня 2020 20:21
Цей ганебний випадок до цих пір не засудила не одна ні друга ні третя спілки АТО. Чи знов повторюється історія як з атошним Холодним з Киева Чи це мова не про безкоштовний проїзд Маї Москвич
Мань як Показати IP 20 Вересня 2020 21:20
Дайте ж посилання на це скотоложество!
Шайтан Показати IP 21 Вересня 2020 10:31
Шатун ти б.к театральний ,тобі торба ,позорище ,Ти на свиню більш схожий .
Васиий Показати IP 21 Вересня 2020 13:03
Злые люди! Чувство юмора отсутствует.
Стецько Показати IP 21 Вересня 2020 13:28
А шо в цьом такого? Свиня це нацiональне животне Украины.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus