USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський санаторій «Турія» офіційно ліквідують

27 Січня 2017 14:16
Ліквідувати юридичну особу, обласний санаторій матері та дитини «Турія» пропонують депутатам Волиньради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 27 січня.

Депутати розглянули проект рішення про ліквідацію комунального підприємства «Волинський обласний санаторій матері і дитини «Турія».

Як повідомила начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук, санаторій «Турія» передали на баланс військового ліцею і учні закладу вже проходять там навчання. У приміщеннях відновили енергопостачання, майновий комплекс збережений.

Юридичну особу, яка має борги, пропонують ліквідувати. Обслуговуючий персонал санаторію, сторожів, прибиральниць та частину медичного персоналу вже перевели на роботу в ліцей.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus