USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Волинський тележурналіст йде у мери Ковеля

9 Вересня 2020 15:25
Журналіст із 30-річним досвідом Ігор Чайка – корінний ковельчанин – вирішив боротися за честь очолити Ковельську територіальну громаду. Таке рішення для когось стало несподіваним, а для Чайки це виважений крок.

Про свої наміри Ігор Чайка заявив емоційним відеороликом «Чому я йду на вибори?», який опублікував у фейсбуці на офіційній сторінці.

«Моя професія дає глибоке розуміння процесів, які відбуваються і які для багатьох часто лишаються не такими очевидними. Тому знаю, де і в чому прагну кардинальних змін. Друге місто в області за наповненням бюджету, потужний логістичний центр, українські транспортні ворота у Східну Європу повинне мати належний вигляд й відповідний план розвитку, – каже Ігор Чайка. – Іду в мери, бо Ковель – мій дім, а не бізнес-проєкт за людські гроші. Бо хочу прозору та відповідальну владу, щоб ковельський бізнес розвивався, щоб за бюджетні кошти роботи виконували ковельські компанії, щоб створювалися нові робочі місця, щоб якісно, а головне прозоро, ремонтувалися дороги та двори. Відкрите врядування повинне стати фішкою Ковеля, щоб кожен житель громади міг звернутися до самоврядців напряму і без зайвої бюрократії».
Глибокі, відверті, щирі слова, які дають розуміння: той, хто настільки відкритий і рішучий – заслуговує на цілковиту довіру.

До речі, у Ігоря Чайки гарні шанси очолити ковельську міську громаду.

Відповідно до одного з останніх опитувань серед жителів громади, якби місцеві вибори відбулися найближчими вихідними, за нього проголосувало б значно більше виборців, ніж за інших потенційних кандидатів на цю посаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
позапартійний Показати IP 9 Вересня 2020 17:38
Ігоря підтримають 90% виборців. Знаю його багато років. Нинішній ковельський мер перд ним в дуже коротких штанцях. Ніякого порівняння.
Ага до позапартійний Показати IP 10 Вересня 2020 11:03
уже 73% одного підтримали.....а в Ковелі усі 87 %
Qwerty Показати IP 9 Вересня 2020 20:22
Ну навіщо цей цирк? голоси хочуть позабирати в реальних кандидатів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus