USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський БЮТ визначається із кандидатами в нардепи на дострокових виборах

18 Жовтня 2008 14:50
Сьогодні, 18 жовтня, партбюро Волинської організації ВО «Батьківщина» розглянуло попередній список кандидатів у нардепи на дострокових виборах. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як розповів голова партійного осередку обласної організації Анатолій Грицюк, квота Волині у виборчому списку БЮТ становить 10 чоловік . Однак перелік претендентів на місця у заповітній десятці становить 12 чоловік. Серед них – голова Волинської облради Анатолій Грицюк, нардепи Євген Кирильчук, Віктор Олійник, голова Маневицької райради Андрій Сопронюк.
До участі в засіданні партбюро були запрошені також очільники міських та районних організацій ВО «Батьківщина» на Волині. Список кандидатів у депутати визначався таємним рейтинговим голосуванням, результати якого, щоправда, не оприлюднені. За словами пана Грицюка, до кола претендентів на проходження до парламенту потрапили не всі нинішні нардепи.
Остаточно список кандидатів у депутати від «Батьківщини» затверджуватимуть у Києві. Однак, ймовірно, зміни до списку, затвердженого партбюро, будуть внесені під час партійної конференції . Анатолій Грицюк визнав, що «вибори будуть однозначно», проте люди не налаштовані йти на голосування. За даними соціологічного дослідження 71% волинян – проти виборів , – зазначив пан Грицюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 18 Жовтня 2008 15:20
А пеерпісти знов в прольоті! Хай Мартинюк розслабиться, його діло - листівки клєїти!
антидот Показати IP 18 Жовтня 2008 19:40
Та скільки вже можна Кирильчуку туди пертись? На пенсію!
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2008 18:52
Фіг поймеш той БЮТ! То Указ не законний, то списки формують. Мабуть послідовні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus