USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинський губернатор написав листа у НАК «Нафтогаз України»

30 Липня 2009 14:12
Голова облдержадміністрації Микола Романюк направив сьогодні лист у НАК «Нафтогаз України» щодо фінансування та завершення будівництва підвідних газопроводів з високим рівнем готовності, що споруджуються на території краю, – повідомляють 30 липня «Волинські Новини».
Зокрема, необхідно завершити газифікацію у Володимир-Волинському (села Красностав, Хотячів), Горохівському (села Скригове, Колодеже, Жабче, Квасів та Охлопів), Іваничівському (села Милятин, Грушів, Переславичі, Трубки і Кучків), Камінь-Каширському (село Нуйно), Ковельському (село Вівчицьк), Локачинському (села Окорськ, Маньків, Заячиці, Гранатів), Луцькому (село Лаврів), Маневицькому (селах Четвертня, Криничне,  Годомичі та Криничне), Рожищенському (селах Сокіл та Крижівка), Турійському районах (селах Гайки, Новий Двір, Ловище, Осьмиговичі, Синявка), а також газопровід від м.Камінь-Каширський до селища Любешів та села Зарудче (Любешівський район). При наявності коштів зазначені об’єкти  будуть введені в експлуатацію цьогоріч.
У листі також повідомляється про те, що в області продовжується газифікація у Ківерцівському, Турійському, Рожищенському та Володимир-Волинському районах. Об’єкти цих населених пунктів заплановано здати в експлуатацію до Дня Незалежності України, – пише сайт Волинської ОДА.
Голова облдержадміністрації Микола Романюк сподівається на позитивне вирішення порушеного питання, адже, «це дасть можливість покращити умови проживання та забезпечити природним газом понад півмільйона жителів нашого краю».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus