USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Дві котельні у Луцьку припинили подачу гарячої води

4 Квітня 2017 15:55
Дві котельні в Луцьку припинили подачу гарячої води, пов'язують це з боргами за газ. НАК «Нафтогаз» лякає продовженням тенденції, втім, виявилося, що більшість невиплат пов'язані із невиконання державою своїх зобов'язань.

Про це йшлося під час засідання постійної комісій Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 4-го квітня.

Із цього приводу виконувач обов’язків Луцького міського голови Ігор Поліщук повідомив, що питання зараз вирішується в столиці.

«Загалом борги ДКП «Луцьктепло» становлять 195 мільйонів гривень. Втім, з них 110 мільйонів гривень - це заборгованість по субсидіях, відповідно держава найбільше боргує. Тому зараз мною докладається багато зусиль, щоб це питання вирішити та відновити подачу гарячої води й не допустити подальшого відключення», - наголосив Ігор Поліщук.

Зауважимо, що ПАТ «Волиньгаз» вже припинив подачу газу на дві котельні. Одна знаходиться за адресою Боженка, 32, інша на вулиці 8 Березня.

У ПАТ «Волиньгаз» пояснюють, що для ДКП «Луцьктепло» немає затверджених лімітів на газ, що теж є перепоною щодо газопостачання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
котельня Карбишева Показати IP 4 Квітня 2017 15:59
А я працюю ,бо я стабільність я переживу всіх і вся.
Анонім Показати IP 4 Квітня 2017 16:16
Та все тому, що субсидії - це віртуальні гроші. Їх у бюджеті не має. Це казки на ніч для "піпла". Ніколи держава нормально не виконувала свої обіцянки. Згадайте папередників - те ж саме було з пільговиками Влада лише домовлялась з олігархами про чергову відстрочку за якусь обіцянку. І зараз теж саме. Це як кредит - узяв - заплатив, але грошей в очі не бачив. А віддавати треба свої реальні. І це тільки березень закінчився, а що буде далі.
Любитель мисткинь Показати IP 4 Квітня 2017 16:46
Котельні не є самостійними об'єктами підприємництва - вони належать якомусь власнику. Яке підприємство, КОНКРЕТНО, припинило подачу гарячої води лучанам? ***
ЛПЗ Показати IP 4 Квітня 2017 18:24
195 млн борг, з них 110 млн борг держати, а інші 85 млн.де поділось. Розікрало керівництво Луцьктепла та міста, бо це комунальне , тобто міське підприємство. Чому правоохоронні органи цим не займаються. Певно в долі. Вірніше точно в долі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus