USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинський губернатор не знає, скільки коштує утримання ОДА

12 Січня 2009 15:15
Під час спільного засідання комісій облради з питань соціального захисту населення, ветеранів-пенсіонерів, трудових ресурсів, з питань, пов’язаних із ліквідацією наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та надзвичайних ситуацій, із питань місцевого самоврядування населення, розвитку територій, регуляторної політики та соціального розвитку села, а також з питань духовності, культури, релігій, засобів масової інформації, зв’язків з громадськими організаціями і політичними партіями одним із найбільш гаряче дискутованих питань виявилася вартість утримання Волинських облради й облдержадміністрації у 2009-му році. Про це 12 грудня інформує репортер «Волинських Новин».
За словами начальник головного фінансового управління ОДА Ігоря Никитюка, у проекті обласного бюджету на 2009 рік передбачається збільшення видатків на утримання облради на 9%. Ця сума у проекті становить близько 4-х мільйонів гривень.
Депутата Волиньради  Валентину Касарду, у свою чергу, зацікавило, скільки коштує утримання облдержадміністрації. Пан Никитюк відповів, що такими даними наразі не володіє, оскільки фінансування адміністрації йде не з обласного бюджету, а з державного. Проте пан Никитюк повідомив, що, за його інформацією, відповідні видатки повинні зменшитися на 15%.
У подальшому між депутатом і чиновником відбулася словесна перепалка, оскільки Ігор Никитюк не знав навіть приблизної цифри. У результаті у дискусію втрутився голова ОДА Микола Романюк. Він доручив пану Никитюку підготувати детальну інформацію по питанню видатків ОДА й облради в порівняні і загалом.
Микола Романюк зізнався, що й він сам не володіє даними про те, у скільки обходиться утримання облдержадміністрації, яку він очолює.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Злидень Показати IP 12 Січня 2009 19:07
Зажерлись!!!
Анонім Показати IP 12 Січня 2009 20:50
Народ на крайслера не відреагував, то Гриць вирішив брати скільки може.
Анонім Показати IP 13 Січня 2009 10:08
Не в крайслері справа... Дивно просто як пани Никитюк і Романюк можуть не знати обсягів коштів використаних у минулому році та поданого (підозрюю за їх підписами)бюджетного запиту на 2009 рік?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus